reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dlatego ja biore utrogestan. Jest równie dobry jak lutinus tylko 4 x tanszy i w ogóle bez krzemionki. Jak żel nawilżający. Jak któraś mieszka blisko granicy albo może jej ktoś kupić np w Czechach to polecam. Polskie recepty są poza Polska tez realizowane
Jest tez apteka ktora wysyla nie probowalam jeszcze ale znalazlam na innym forum dziewczyba zamawia wysyla meila i recepte i placi kurierowi w zlotowkach. Meile pisze sie po polsku i po polsku dostaje sie odpowiedz. To chyba jedyna apteka ktora wysyla leki
Link do: Kontakt - Lékárna ALMUS

Brzuch mnie pobolewal jak na @. Teraz juz troche przeszlo. Histero mialam w styczniu, laparo rok temu wiec odpada.Wlasnie wzielam caly dzien furagine. I pytalam lekarki czy po jednym dniu brania furaginy jest sens robic badanie moczu, a ona ze pewnie, ze jeden dzien leczenia nic nie zmienia.
Ale to taka zwykła rodzinna lekarka a nie urolog...
Wiec moze i wyplukalam. Biore antybiotyki i licze ze to bylo bakteryjne i przejdzie.

Bierz antybiotyk do końca, a potem probiotyk na odbudowę flory i jakieś tbl żurawinowe profilaktycznie. Ja też zawsze po zapaleniach prałam bieliznę w 60°+żelazko.
Będzie dobrze:)

Ja też tak mam, aplikuje palcem co prawda ale od transferu swedzi mnie strasznie. A jak wypływają resztki to już w ogóle mam tak podraznione, że jedno wielkie pieczenie.
Zgłaszałas lekarzowi .luteina niestety tak działa .. mnie piekło strasznie że jak robiłam siku to zeby zagryzalam ale przepisała mi maść i jest o wiele lepiej przemywamy też tamtym rose i też jest lepiej do tego sudokkrem lub inny krem dla dzieci na odparzenia .. musisz zrobić wyniki z krwi bo ja przy tym nabawiłam się bakterii a bakterie w ciąży rzecz zbędna i niebezpieczna

reklama
Masz to samo co ja miałam, dopiero co zaleczyłam ( 6 tc) . Ja jadłam czosnek, cytrynę i miód, pamiętaj żeby miodu nie rozpuszczać w gorącym, bo traci właściwości. Gardło płucz wodą z solą lub sodą. Zdrówka.
Dzieki :) ale z ta woda z sola .... hmmm ja wymiotuje po tym dziadostwie :/

Do góry