reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny,mam do wydania trochę leków,które właśnie znalazłam w szafie.Moze któraś z Was potrzebuje:
Cetrotide 0,25mg (dwa opak. Do 09/2018); Progesterone Besins 100mg (26 miękkich kapsułek do 06/2020); Luteina 100mg ( 22 tabletki + dwa aplikatory do 07/2020); Dostinex 0,5mg (5 tabletek do 10/2018); Exacyl ( 500mg, 2opak do 08/2020).Mam tez 12 strzykawek 1ml już z igiełką (tych z Menopuru) każda pakowana osobno.
Gdyby któraś z Was potrzebowała to piszcie na Priv.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny. Przed chwilą odebralam wynik beta hcg i wynosi dzisiaj
23,510 mIU/ml a 48h temu byl 15,900 wiec chyba jest ok bo z tego co czytalam to 60 % na 48h powinno wzrosnąć wiec mniej wiecej sie chyba zgadza?
Sprawdź przyrost na kalkulatorze, będzie to pewniejsze. W którym dniu po transferze jesteś?

Kochana z 6 dobry są najlepsze bo to znaczy że najduzje się rozwija i mają największe szanse na powodzenie ..
Nie ma różnicy w etapie rozwoju między blastkami mrożonymi w 5/6 czy nawet 7 dobie - wszystkie traktuje się po rozmrożeniu jak 5dniowe zarodki. One po prostu trochę pozniej niż ksiazkowo osiągnęły dany etap, jeśli by były na tyle dojrzałe w 5 dobie wszystkie wtedy by zamrożono. Procentowo te z szóstej maja ciut mniejsze szanse na ciąże niż te z 5 doby ale naprawdę nie są to duże różnice. Te z 7 doby znacznie słabiej już, ale z nich tez są ciąże. Novum np. ma na stronie statystyki.

reklama
Do góry