reklama
Gosia892
Fanka BB :)
Chodziło mi o to, że pobrali go ode mnie 5 kwietnia [emoji4]Chyba 5 mają co ?
misis188
Piękna ale już nie rob juz ppwinno byc serduszko❤Dziewczyny, moja dzisiejsza beta to 7747 w 24 dpt, w 17 dpt było 958, to chyba dobrze, co? Progesteron 125
Cześć dziewczyny, niestety nie mam dobrych wieści, moje znamię okazało się być czerniakiem we wczesnym stadium. In vitro muszę odłożyć na przynajmniej 9 miesięcy, a najlepiej 3 lata. Lekarz uważa, ze powinnam się cieszyć, bo przecież będę zdrowa, tylko co mi po takim zdrowiu? Mocno trzymam za Was kciuki, może dane mi tu będzie kiedyś do Was dołączyć.
misis188
Osz choletsr i co teraz?? Bedzie jakies leczenie czy po prostu masz odcxekac?Cześć dziewczyny, niestety nie mam dobrych wieści, moje znamię okazało się być czerniakiem we wczesnym stadium. In vitro muszę odłożyć na przynajmniej 9 miesięcy, a najlepiej 3 lata. Lekarz uważa, ze powinnam się cieszyć, bo przecież będę zdrowa, tylko co mi po takim zdrowiu? Mocno trzymam za Was kciuki, może dane mi tu będzie kiedyś do Was dołączyć.
Never give up
❤ ❤ ❤7dpt beta 53,08 [emoji2]
anetka303
Nie ma szału z tym przyrostem...co lekarz na to? Trzeba by zbadać jeszcze raz po 48 h żeby wiedzieć co i jakTak w tym samym robilam tylko wtedy o 11 w dzień a dzisiaj o 7 rano, z tego co wyliczylam to jest 49 %
Maryanka
Kochana dużo zdrowia nie łam się, przykro mi strasznieCześć dziewczyny, niestety nie mam dobrych wieści, moje znamię okazało się być czerniakiem we wczesnym stadium. In vitro muszę odłożyć na przynajmniej 9 miesięcy, a najlepiej 3 lata. Lekarz uważa, ze powinnam się cieszyć, bo przecież będę zdrowa, tylko co mi po takim zdrowiu? Mocno trzymam za Was kciuki, może dane mi tu będzie kiedyś do Was dołączyć.
anetka303
Ozesz kuźwa melodia...teraz kuracja Ale onkologiczna...lekarz ma racje. Ciesz się, będziesz zdrowa, będziesz żyć a na in vitro jeszcze znajdziesz czas. Głowa do góry [emoji8]Cześć dziewczyny, niestety nie mam dobrych wieści, moje znamię okazało się być czerniakiem we wczesnym stadium. In vitro muszę odłożyć na przynajmniej 9 miesięcy, a najlepiej 3 lata. Lekarz uważa, ze powinnam się cieszyć, bo przecież będę zdrowa, tylko co mi po takim zdrowiu? Mocno trzymam za Was kciuki, może dane mi tu będzie kiedyś do Was dołączyć.
reklama
Never give up
Doczytałam Nadrabiałam zaległości po całym dniuJuż jest, 53,08
[emoji2]
Piękny dzień dzisiaj... same pozytywne bety... kiedyś też bym chciała trafić na taki...
Podziel się: