Margit2018
Fanka BB :)
Łał, rośnie superDziewczyny, moja dzisiejsza beta to 7747 w 24 dpt, w 17 dpt było 958, to chyba dobrze, co? Progesteron 125
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łał, rośnie superDziewczyny, moja dzisiejsza beta to 7747 w 24 dpt, w 17 dpt było 958, to chyba dobrze, co? Progesteron 125
Zapraszamy. jednak nie życzę długiego tu pozostawania, lepiej szybko i szczęśliwie zajść w ciążę. Trzymam kciuki. [emoji4]Cześć dziewczyny
Od jakiegoś czasu podczytuję Was i potraficie naprawdę podnieść człowieka na duchu. Dajecie sobie dużo wsparcia,a każda Wasza historia jest naprawdę motywująca. Trzymam za Was wszystkie kciuki Chciałabym zagościć tu u Was na troszkę
Tak w skrócie o mnie:
Jestem po 2 inseminacjach 2 pełnych podejściach do in vitro. Z pierwszego podejścia beta 0, i tak samo zero mrożaków. Z drugiego podejścia: 2 zarodki. Jeden podany w 2 dobie beta 17. Później niewielki wzrost i bolesny spadek. Jeden zamrożony: blastocysta w 5 dobie. Po niepowodzenie zrobiłam przerwę aby złapać oddech i jestem. Dziś 6 doba po criotransferze 5 dobowej blastki. Heeeh to tak w skrócie odliczam więc dni do testu i gryzę się czy już czy jeszcze nie. Ale wiem że jeszcze za wcześnie.
Gratuluje!!! To już będą dwa invitrowe smyki?Dziewczyny mamy serce .. pięknie bije ..
No proszę Cię ja nie mówię o masażu heh jak go co troszkę pogłaszczesz to nic się nie stanieBrzucha nie wolno głaskać :-) ale skrycie już sobie do niego mówię. Ja 11 dpt 3-dniowego zarodka miałam betę 64, teraz 8 dpt czyli mniej więcej na takim samym poziomie jak wtedy są więc myślałam, że będzie wyższa. No nic, w piątek znów kłucie :-)
Witaj z nami raźniej ale mam nadzieję, że niedługo będziemy cieszyć się razem z tobą i że wsparcie nie bedzie potrzebneCześć dziewczyny
Od jakiegoś czasu podczytuję Was i potraficie naprawdę podnieść człowieka na duchu. Dajecie sobie dużo wsparcia,a każda Wasza historia jest naprawdę motywująca. Trzymam za Was wszystkie kciuki Chciałabym zagościć tu u Was na troszkę
Tak w skrócie o mnie:
Jestem po 2 inseminacjach 2 pełnych podejściach do in vitro. Z pierwszego podejścia beta 0, i tak samo zero mrożaków. Z drugiego podejścia: 2 zarodki. Jeden podany w 2 dobie beta 17. Później niewielki wzrost i bolesny spadek. Jeden zamrożony: blastocysta w 5 dobie. Po niepowodzenie zrobiłam przerwę aby złapać oddech i jestem. Dziś 6 doba po criotransferze 5 dobowej blastki. Heeeh to tak w skrócie odliczam więc dni do testu i gryzę się czy już czy jeszcze nie. Ale wiem że jeszcze za wcześnie.
Gratulacje!!! Super dzień na forum7dpt beta 53,08 [emoji2]
Gosia piękna beta. Oj szalejecie dziewczyny7dpt beta 53,08 [emoji2]
W przyszły piątekPiękny wynik :-) :-) :-) A kiedy usg?
Jest poniżej 60%, robiłaś w tym samym laboratorium?Witam dziewczyny. Przed chwilą odebralam wynik beta hcg i wynosi dzisiaj
23,510 mIU/ml a 48h temu byl 15,900 wiec chyba jest ok bo z tego co czytalam to 60 % na 48h powinno wzrosnąć wiec mniej wiecej sie chyba zgadza?