reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A czemu u Ciebie odpada?
Ja tam szczerze wolę, żeby na szkiełku je mieli pod okiem...

Mam nadzieję, że jak powiem, że jestem z Krakowa to mi tak powie ;)

A nie jest powiedziane, że nie robią :) Po prostu się to może nie nazywać "eco". Któraś z dziewczyn tutaj miała stymulację taką naturalną na małą liczbę pęcherzyków.
Kochana ale Ty.do niego pojedziesz jyz z kompletem badan wiec u Ciebie diagnoza bedzie od razu moim zdaniem

reklama
A czemu u Ciebie odpada?

A nie jest powiedziane, że nie robią :) Po prostu się to może nie nazywać "eco". Któraś z dziewczyn tutaj miała stymulację taką naturalną na małą liczbę pęcherzyków.
Aha.My i tak postanowilismy zwykle IVF ale bylam ciekawa czym sie rozni.

A czemu u Ciebie odpada?

U nas jest 5 plemników na krzyż, do tego slabiaki, tak więc bez szans. To jest raczej metoda dla par, gdzie nie ma problemu po stronie męskiej.

Kurcia ty przyjedziesz z calym prawie kompletem badan wiec pewnie tak bedzie. Meila nie dostaja te osoby ktore maja do zrobienia caly komplet bo wtedy Pasikonik musi omowic wyniki jeszcze raz zebrac wywiad i zadecydowac o leczeniu

Kochana ale Ty.do niego pojedziesz jyz z kompletem badan wiec u Ciebie diagnoza bedzie od razu moim zdaniem

W sumie racja :) Zapomniałam, że jestem napałem i już mam większość rzeczy ;D

Aha.My i tak postanowilismy zwykle IVF ale bylam ciekawa czym sie rozni.
:)

U nas jest 5 plemników na krzyż, do tego slabiaki, tak więc bez szans. To jest raczej metoda dla par, gdzie nie ma problemu po stronie męskiej.

Rozumiem :) a wybierasz się do naszego Ciechocinka?

W sumie racja :) Zapomniałam, że jestem napałem i już mam większość rzeczy ;D

:)

Rozumiem :) a wybierasz się do naszego Ciechocinka?
Wszystko na to wskazuje, że tam już niedługo trafię. ;) napisz mi proszę, do którego lekarza tam chodzisz tutaj albo na priv jak wolisz. :)

reklama
Do góry