reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana to jak mu to sie tak opłaca? W sensie, że bierze raz za wizytę 150zł a potem recepty i porady przez maila? Co za facet nie z tej planety :)

eco? A jaka to klinika tak oferuje?
Edit: już doczytałam. Z tego co piszą na angielskich stronach eco-IVF polega na łagodnej stymulacji (i to nie zastrzykami tylko tabletkami) i celem jest wyprodukowanie 3-5 pęcherzyków. Więc to trochę tak, że po prostu "podrasowują" naturalną owulację, a nie jadą na maksa jak w zwykłym IVF.
Ja się zastanawiam co to za metoda anevivo, którą oferuje gyncentrum. Wygląda to dość interesująco.

reklama
To, że się zarodki nosi w jakiejś "kapsulce" w macicy, a nie hoduje na szkiełku. Że niby tam lepsze warunki pod względem temperatury itp.
W Katowicach udało się osiągnąć 50% skuteczność. Ciekawe jak jest teraz.
U mnie to odpada całkowicie, ale metoda jest ciekawa.

@gosia321 @Justin87 dzięki, ja się czuje normalnie poza tym zasmrodzaniem otoczenia ;)
Objawów cała masa ale to przez prg - niska opuchnięta szyjka, wielkie cycki, wielkie pierdy. Nie ma co na to patrzeć, to będzie puki odpycham utrogestan i crinone. Beta... nie wim. Sobota pewnie... albo poniedziałek. Nie chcę sobie weekendu psuć. Zobaczymy.

A powiem wam ze w 5 sklepach szukałam tych wafli... zawsze są pod domem ale nie dziś. W dodatku obtarły pierwszy raz w tym roku założone buty to na boso wracałam. Z tymi waflami i koperkiem pod pachą. Teraz odsączam czarne pięty.

@Biedroneczka83 nam to się zdarzyło 2 sezony w weekend. Ale fajny morderca był, strasznie wciągało ^^

@gosia321 @Justin87 dzięki, ja się czuje normalnie poza tym zasmrodzaniem otoczenia ;)
Objawów cała masa ale to przez prg - niska opuchnięta szyjka, wielkie cycki, wielkie pierdy. Nie ma co na to patrzeć, to będzie puki odpycham utrogestan i crinone. Beta... nie wim. Sobota pewnie... albo poniedziałek. Nie chcę sobie weekendu psuć. Zobaczymy.

A powiem wam ze w 5 sklepach szukałam tych wafli... zawsze są pod domem ale nie dziś. W dodatku obtarły pierwszy raz w tym roku założone buty to na boso wracałam. Z tymi waflami i koperkiem pod pachą. Teraz odsączam czarne pięty.

@Biedroneczka83 nam to się zdarzyło 2 sezony w weekend. Ale fajny morderca był, strasznie wciągało ^^
No to niezła przygoda ale to jest tak zawsze, że jak coś jest potrzebne na już i zawsze było pod nosem, to nagle tego nie ma.
Może faktycznie lepiej zrób w poniedziałek betę. Będziesz miała sprawę całkowicie klarowną wtedy. :)

reklama

Koniczyna 82 a czemu u Ciebie cronine i utogestan jakieś wskazanie do tychże leków po transferze?

Do góry