gosia321
Fanka BB :)
Narazie to ty nie pisz czarnych scenariuszy tylko zapitalaj do PasikonikaPrzygotowuję się na czarny scenariusz powoli. Wolę już z góry mieć plan i organizować środki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie to ty nie pisz czarnych scenariuszy tylko zapitalaj do PasikonikaPrzygotowuję się na czarny scenariusz powoli. Wolę już z góry mieć plan i organizować środki.
Dobrze. [emoji41]Narazie to ty nie pisz czarnych scenariuszy tylko zapitalaj do Pasikonika
ja do dr GWszystko na to wskazuje, że tam już niedługo trafię. napisz mi proszę, do którego lekarza tam chodzisz tutaj albo na priv jak wolisz.
Właśnie porównałam chyba tej helicobacter mi brakuje, ale jak myślę, że mam męża wysłać na krew to mi się odechciewaKochana i ja dzis wypisalam wszystkie badania ktore robilam. Z nimi jechalam do doc P i on juz mi niczego nie zlecal. Mozesz sobie porownac.
Ja miałam z 6 doby kochana to nie dowodzi że jest gorsze ..wręcz przeciwnie im dłużej ja trzymają tym bardziej jest dojrzała i rozwinięta podana do macicy w 6 sobie Jet na takim etapie że nawet w dniu transferu może się zadomowić.wszystkie blastki z dni wczesniejszych i tak w macicy dojrzewają do stadium 6 dniówek blaskti bo właśnie wtedy ona się wgryza i wychodzi z otoczki ..poczytaj na necie o tymKochana zrób betę sikaczami się nie denerwuj ... Przepraszam za pytanie może głupie ... Ale blastke z 6 doby jest gorsza od tej z 5? Pytam bo ja jedna miałam z 6 doby a 4 zostały z 5 ... I wszystko wskazuje że puste jajo płodowe jest z tej w 6 :/
Mnie beta 8dpt wyszloa coś koło 38 miałam 6 dniowy blastke..Cześć, środa, pada deszcz, idealna pogoda dla mojego stanu ducha. Poszłam do apteki po dwa różne testy, na jednym (czułość od bety 10) wyszła druga bladziocha, bardziej poświata, a na drugim nic-czułość od 25. Oczywiście test nie z pierwszego moczu. Widać coś tam się ślimaczy ta beta. Ech, do dupy to wszystko. Wybaczcie moje beznadziejne nastawienie ale to były nasze ostatnie zarodki mężowe. Nawet nie wiem jak podejść do kolejnego razu, żeby miało to jakiś sens w celu dalszego leczenia. Może encorton? Zostały nam jeszcze 2 blastki z nd, wezmę je na raz i czas najwyższy lecieć dalej.
Te dwie blastki to też żaden szał jak się okazało, bo są z szóstej doby. Mam dzisiaj mega doła. Jeszcze będąc durną babą będę się łudzić do jutra, że może się jednak udało. Że ta beta ruszyła tak jak jest w tej rozpisce, którą ktoś od czasu do czasu wrzuca. Tylko jakoś nikomu beznadziejna beta w 8 dpt nie wychodzi jak ma się udać. Ciężki dzisiaj będzie dzień.
Plan dobrze mieć, ja też jakby co myślę o Ciechocinku ale peselica mnie dopadła i chyba trzeba się z tym pogodzić. Justin masz mrozaczki, męża pod ręką ło matko tyyyle możliwości uszy do góryDobrze. [emoji41]
Kochana z 6 dobry są najlepsze bo to znaczy że najduzje się rozwija i mają największe szanse na powodzenie ..Cześć, środa, pada deszcz, idealna pogoda dla mojego stanu ducha. Poszłam do apteki po dwa różne testy, na jednym (czułość od bety 10) wyszła druga bladziocha, bardziej poświata, a na drugim nic-czułość od 25. Oczywiście test nie z pierwszego moczu. Widać coś tam się ślimaczy ta beta. Ech, do dupy to wszystko. Wybaczcie moje beznadziejne nastawienie ale to były nasze ostatnie zarodki mężowe. Nawet nie wiem jak podejść do kolejnego razu, żeby miało to jakiś sens w celu dalszego leczenia. Może encorton? Zostały nam jeszcze 2 blastki z nd, wezmę je na raz i czas najwyższy lecieć dalej.
Te dwie blastki to też żaden szał jak się okazało, bo są z szóstej doby. Mam dzisiaj mega doła. Jeszcze będąc durną babą będę się łudzić do jutra, że może się jednak udało. Że ta beta ruszyła tak jak jest w tej rozpisce, którą ktoś od czasu do czasu wrzuca. Tylko jakoś nikomu beznadziejna beta w 8 dpt nie wychodzi jak ma się udać. Ciężki dzisiaj będzie dzień.
Myślisz? Ok, to trochę mi lepiej. [emoji11]Kochana z 6 dobry są najlepsze bo to znaczy że najduzje się rozwija i mają największe szanse na powodzenie ..
Aj tam peselica! W Ciechocinku taka impreza, że wiek się nie liczy. Wbijaj.Plan dobrze mieć, ja też jakby co myślę o Ciechocinku ale peselica mnie dopadła i chyba trzeba się z tym pogodzić. Justin masz mrozaczki, męża pod ręką ło matko tyyyle możliwości uszy do góry
Patrze teraz na eynik i pisze PPJ (ANA 1) wiec tam chyba tego nie maszja do dr G
Ale jak @gosia321 pisze! skoro masz mrozaki to zadne Ciechocinki tylko kierunek Łódź!! immunologia i wszystko będzie wspaniale!
Właśnie porównałam chyba tej helicobacter mi brakuje, ale jak myślę, że mam męża wysłać na krew to mi się odechciewa
A powiedz mi proszę. Przyszły mi wyniki że przeciwciała przecijądrowe,przeciwmitochondrialne, przeciw mięśniówce itp mam ujemne. To są te badania ANA? Bo jakoś tego nie nazwali i nie wiem czy to to