reklama
Justin87
Fanka BB :)
Czekam, czekam. nie wiem kiedy będą, synevo wrzuca te badanie jak chce.@Justin87 kiedy wynik bety? Gratki Chcialam doczytać do końca dzisiejsze posty bo może się pojawiło ale na razie nie wiec czekam z niecierpliwością
@asia513 dla ciebie też gratki
Możesz w swojej miejscowości w sobotę bete robić i mieć wynik przed weekendem? Bo jeśli nie to poleciała bym na bete jutro żeby moc powtórzyć w piątek bo do poniedziałku to zwariować by można
Dwie naturalne, to czemu teraz on vitro? Jeśli mogę zapytać:-(Wszystkie ciaze zaczely sie jak palilam. dwie naturalne - odstawilam fajki po pozytywnym tescie a ta z in vitro tez- aktualnie ok 20 tc. Fakt jest taki ze ja nie mam zadnych problemow medycznych. Sadze ze jak na ten moment powiesz sobie dosc to szanse jedynie moga wzrosnac.
Niusia21
Ja mam zamiar rzucic przed transefer .nawet od jutra postaram sie nie palic.Wszystkie ciaze zaczely sie jak palilam. dwie naturalne - odstawilam fajki po pozytywnym tescie a ta z in vitro tez- aktualnie ok 20 tc. Fakt jest taki ze ja nie mam zadnych problemow medycznych. Sadze ze jak na ten moment powiesz sobie dosc to szanse jedynie moga wzrosnac.
Biedroneczka83
Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Że zgrabna nóżka cień wskazujący na betę
Moj maz ma problemy genetyczne- bledy w kariotypie i dwie ciaze byly bardzo chore (ciaze zakonczone) zostalo in vitro z bafaniem genetycznym zarodkow (pgs) tak zeby zwiekszyc szanse na zdrowe dziecko. i nie musiec juz tego przechodzic...Dwie naturalne, to czemu teraz on vitro? Jeśli mogę zapytać:-(
Bardzo dobrzeJa mam zamiar rzucic przed transefer .nawet od jutra postaram sie nie palic.
Niusia21
Zamowilam sobie wlasnie na internecie soki soki detoxowe i odbiore po pracy wiec od jutra zaczynam oczyszczanie toksynBardzo dobrze
reklama
Rozumiem. :-(Moj maz ma problemy genetyczne- bledy w kariotypie i dwie ciaze byly bardzo chore (ciaze zakonczone) zostalo in vitro z bafaniem genetycznym zarodkow (pgs) tak zeby zwiekszyc szanse na zdrowe dziecko. i nie musiec juz tego przechodzic...
Podziel się: