reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Justin87 kiedy wynik bety? Gratki :) Chcialam doczytać do końca dzisiejsze posty bo może się pojawiło ale na razie nie wiec czekam z niecierpliwością :)

@asia513 dla ciebie też gratki :)
Możesz w swojej miejscowości w sobotę bete robić i mieć wynik przed weekendem? Bo jeśli nie to poleciała bym na bete jutro żeby moc powtórzyć w piątek bo do poniedziałku to zwariować by można ;)
Czekam, czekam. :) nie wiem kiedy będą, synevo wrzuca te badanie jak chce.

Wszystkie ciaze zaczely sie jak palilam. dwie naturalne - odstawilam fajki po pozytywnym tescie a ta z in vitro tez- aktualnie ok 20 tc. Fakt jest taki ze ja nie mam zadnych problemow medycznych. Sadze ze jak na ten moment powiesz sobie dosc to szanse jedynie moga wzrosnac.
Dwie naturalne, to czemu teraz on vitro? Jeśli mogę zapytać:-(

Wszystkie ciaze zaczely sie jak palilam. dwie naturalne - odstawilam fajki po pozytywnym tescie a ta z in vitro tez- aktualnie ok 20 tc. Fakt jest taki ze ja nie mam zadnych problemow medycznych. Sadze ze jak na ten moment powiesz sobie dosc to szanse jedynie moga wzrosnac.
Ja mam zamiar rzucic przed transefer .nawet od jutra postaram sie nie palic.

Dwie naturalne, to czemu teraz on vitro? Jeśli mogę zapytać:-(
Moj maz ma problemy genetyczne- bledy w kariotypie i dwie ciaze byly bardzo chore (ciaze zakonczone) zostalo in vitro z bafaniem genetycznym zarodkow (pgs) tak zeby zwiekszyc szanse na zdrowe dziecko. i nie musiec juz tego przechodzic...

reklama
Do góry