reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ciekawostka :D
w niedziele bylam u znajomych na kawce. Dziewczyna robi na stacji paliw- spolka skarbu panstwa.... i dostaja wytyczne ktore gazety pro PISowskie maja byc ustawione na pierwszym planie tak zeby bylo widac cala okładkę a te gazety " nieodpowiednie" maja ukladac na zakładki tak zeby malo bylo widac.... i niech mi ktos powie ze to "normalne" czasy....

Nienormalne bo te ch..... zabrali nam refeunfację. A czym jesteśmy gorsze od tych co się załapały na refundację . ;(

Czekam, czekam. :) nie wiem kiedy będą, synevo wrzuca te badanie jak chce.
Jak robiłaś bezpośrednio u ńich to 14-15. Jak w invimed to maja szybciej 12.30 zazwyczaj. Jak w Medicower to pojawiają się dopiero o 20 nie na synevo a na platformie medicover :D ja już wszystko dokładnie mam sprawdzone ;)

Nienormalne bo te ch..... zabrali nam refeunfację. A czym jesteśmy gorsze od tych co się załapały na refundację . ;(
Ja zaczęłam zabawę z in vitro miesiąc po tym jak się skończyła. Wczesńiej nie mogłam bo mi się blizna goiła po konizacji a wcześniej jeszcze czekałam na diagnozę i w końcu zabieg po tym jak cytologia do dupy wyszła. Jak by nie to bym się pewnie jeszcze załapała :p

Jak robiłaś bezpośrednio u ńich to 14-15. Jak w invimed to maja szybciej 12.30 zazwyczaj. Jak w Medicower to pojawiają się dopiero o 20 nie na synevo a na platformie medicover :D ja już wszystko dokładnie mam sprawdzone ;)
Robiłam w invimedzie ale jeszcze nie są wrzucone na synevo.

reklama
@asia513 dla ciebie też gratki :)
Możesz w swojej miejscowości w sobotę bete robić i mieć wynik przed weekendem? Bo jeśli nie to poleciała bym na bete jutro żeby moc powtórzyć w piątek bo do poniedziałku to zwariować by można ;)[/QUOTE]
Muszę zrobić betę w czwartek żeby na piątek były wyniki bo mam już wizytę u doktorka. Mamy jedno laboratorium w którym tego samego dnia są wyniki Ale zazwyczaj późnym popoludniem. Może faktycznie zrobię jutro i potem w piątek, żeby się nie stresować przez cały weekend.

Do góry