reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Śmiać mi się zachciało od tych Twoich oczu w trakcie szukania cienia na teście.... to przyznam się do swojej naiwności i głupoty :p przez 5 lat starań itp to pewnie wydalam kupę kasy na testy a i pewnie od tego ślepa się zrobiłam :D potrafiłam brać test wychodzić z nim na dwór ( bo tam jaśniej):D albo latarka świecić na test bo przecież druga kreska musi być tylko mało widoczna :rofl::D
Właśnie wpadłam na pomysł czy jak się poswiecilampka uv/led to lepiej nie widać. Do przetestowania :D

reklama
Tej naturalnej witaminki to cos dzisiaj u mnie brakuje, ale moze pozniej sie jeszcze rozpogodzi.
Ja mialam mensinorm 150 i ovaleap 100, potem 125. Ciekawe co teraz bede miec :) a ty co mialas i jakie byly efekty?
No ja właśnie z tego co pamiętam to miałam tylko puregon 125j, I chyba nic więcej :p Ale sprawdzę w domu... a co naprodukowałam...hmm... kilkanaście drobnic.
Pobranych było 14 komórek, ale z czego 6 nadawało się tylko do zapłodnienia, a reszta do kosza... do zamrożenia żadna się nie nadawała.
Czyli Asieńko na tą chwilę jeszcze nie rozmawiałaś z lekarzem czym Cie będzie stymulował??
kurcze... każda ma co innego. Tych Twoich leków to nawet nie kojarzę :p

Tak ja paliłam;-)
Ja w życiu wypalilam 1, na złość komuś. I raz się zaciągnęłam jak miałam 19 lat z ciekawosci. I nie mam pojęcia jak pachnie maryśka :D :D :D
Koleżance ostatnio to powiedziałam tona mi na to ze tak niemożebnie być, mam, urodzić, wykarmić a potem babski wieczor i mam się dowiedziec bo jak to tak nie wiedziec nawet jak Maryśką pachnie ;)

No ja właśnie z tego co pamiętam to miałam tylko puregon 125j, I chyba nic więcej :p Ale sprawdzę w domu... a co naprodukowałam...hmm... kilkanaście drobnic.
Pobranych było 14 komórek, ale z czego 6 nadawało się tylko do zapłodnienia, a reszta do kosza... do zamrożenia żadna się nie nadawała.
Czyli Asieńko na tą chwilę jeszcze nie rozmawiałaś z lekarzem czym Cie będzie stymulował??
kurcze... każda ma co innego. Tych Twoich leków to nawet nie kojarzę :p
Po szczepieniach mam sie zglosic gdzies w polowie cyklu poprzedzajacego stymulacje, wiec bede dopytywac :) a ty sie nie przejmuj, ze do zamrozenia sie nie nadawaly, bo z tych zaplodnionych mialas ladne zarodki, wiec tosie liczy;) u mnie pobrali 9 ale 7 dobrych, a roslo ok 15pecherzykow, wiec tez troche pustych bylo (chyba, ze zdazyly peknac, nie wiem bo w sumie nie pytalam

reklama
Do góry