reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Śmiać mi się zachciało od tych Twoich oczu w trakcie szukania cienia na teście.... to przyznam się do swojej naiwności i głupoty :p przez 5 lat starań itp to pewnie wydalam kupę kasy na testy a i pewnie od tego ślepa się zrobiłam :D potrafiłam brać test wychodzić z nim na dwór ( bo tam jaśniej):D albo latarka świecić na test bo przecież druga kreska musi być tylko mało widoczna :rofl::D
Właśnie wpadłam na pomysł czy jak się poswiecilampka uv/led to lepiej nie widać. Do przetestowania :D

reklama
Tej naturalnej witaminki to cos dzisiaj u mnie brakuje, ale moze pozniej sie jeszcze rozpogodzi.
Ja mialam mensinorm 150 i ovaleap 100, potem 125. Ciekawe co teraz bede miec :) a ty co mialas i jakie byly efekty?
No ja właśnie z tego co pamiętam to miałam tylko puregon 125j, I chyba nic więcej :p Ale sprawdzę w domu... a co naprodukowałam...hmm... kilkanaście drobnic.
Pobranych było 14 komórek, ale z czego 6 nadawało się tylko do zapłodnienia, a reszta do kosza... do zamrożenia żadna się nie nadawała.
Czyli Asieńko na tą chwilę jeszcze nie rozmawiałaś z lekarzem czym Cie będzie stymulował??
kurcze... każda ma co innego. Tych Twoich leków to nawet nie kojarzę :p

Tak ja paliłam;-)
Ja w życiu wypalilam 1, na złość komuś. I raz się zaciągnęłam jak miałam 19 lat z ciekawosci. I nie mam pojęcia jak pachnie maryśka :D :D :D
Koleżance ostatnio to powiedziałam tona mi na to ze tak niemożebnie być, mam, urodzić, wykarmić a potem babski wieczor i mam się dowiedziec bo jak to tak nie wiedziec nawet jak Maryśką pachnie ;)

No ja właśnie z tego co pamiętam to miałam tylko puregon 125j, I chyba nic więcej :p Ale sprawdzę w domu... a co naprodukowałam...hmm... kilkanaście drobnic.
Pobranych było 14 komórek, ale z czego 6 nadawało się tylko do zapłodnienia, a reszta do kosza... do zamrożenia żadna się nie nadawała.
Czyli Asieńko na tą chwilę jeszcze nie rozmawiałaś z lekarzem czym Cie będzie stymulował??
kurcze... każda ma co innego. Tych Twoich leków to nawet nie kojarzę :p
Po szczepieniach mam sie zglosic gdzies w polowie cyklu poprzedzajacego stymulacje, wiec bede dopytywac :) a ty sie nie przejmuj, ze do zamrozenia sie nie nadawaly, bo z tych zaplodnionych mialas ladne zarodki, wiec tosie liczy;) u mnie pobrali 9 ale 7 dobrych, a roslo ok 15pecherzykow, wiec tez troche pustych bylo (chyba, ze zdazyly peknac, nie wiem bo w sumie nie pytalam

reklama
Do góry