chlopkers
Fanka BB :)
Gratulacje! Trzymam kciuki za szczesliwy ciag dalszy [emoji173]Nie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Trzymam kciuki za szczesliwy ciag dalszy [emoji173]Nie wierzę....nie wierze....UDALO SIE!!!! Beta 48!!!! Nie wiem czy dzis dojde do siebie,bo cala sie trzese.....
Mi beta rosla caly czas, az do dnia zabiegu. A to bylo 2 tygodnie po stwierdzeniu pustego jaja i odstawieniu lekow..Dziewczyny nie wierzę ...zaczęłam krwawić ... A beta od soboty ponad 2 tys wzrosła ...było 2640 dziś 4698 ...możliwe że przed poronieniem skoczy w górę ?
Ja dzis poszlam na spontana. Planowalam jutro. Stwierdziłam,ze jak ma wyjsc to juz wyjdzie...Właśnie nie wiem, boję się zawodu. Na razie żyję w niewiedzy i jakoś to idzie, ale po becie koniec ze złudzeniami.
Hahaha a ja myslalam ze to jakis twarozek [emoji12]Fiu fiu lody i Tadek uuuu ja to bym zygala dalej niz widze
Jaka cudna [emoji7] [emoji7] [emoji7] nic tylko calowac [emoji173]@gosia321 przykro mi . Ale idz za ciosem !!!! Okres estrofen i transfer i wielki brzuchol .
Zobacz załącznik 854423 Marcelina pozdrawia 4 stymulacjia 2 transfer
Ja mam dzisiaj „objaw” śmierdzących pierdów. Tak jak to tylko w ciąży miałam. Ach ten progesteronTak, dzisiaj właśnie mnie tak zmogło. Przez te leki nie można normalnie funkcjonować.
Gosiu, tak mi przykro trzymaj sie malenka :*beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Coś w tym jest, co piszesz.Ja mam dzisiaj „objaw” śmierdzących pierdów. Tak jak to tylko w ciąży miałam. Ach ten progesteron
Ale mówisz o procedurze invitro ?? bo jak tak to ja się załapałam na ten program właśnie w Łodzi ,fakt jest taniej ale to i tak kosztuje sporo. Cała 1 procedura ok 7-8 tyś z własnej kieszeni.Było dofinansowanie do procesory jak rząd był poprzedni ja mam synka z rzadowki ..teraz na tą chwilę dofinansowuja osoba mieszkającym w Łodzi . Wiec nie mów że nie ma za darmo bo jak jest taka możliwość to jest za darmo