reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na samym końcu jest akapit który może wyjaśnia dlaczego @dżoasia miałaś lepsze efekty w zbijaniu homocysteiny miksami motyle z syntetykiem.

A swoją drogą ostatnio męża wykopałam na badanie homocysteiny i wit d bo od miesięcy marudzi ze zmęczony. A zdrowy chłop, sporty uprawia, podstawowe badania zawsze piękne. I wyszła mu ta homo 16,5 a wit d 14...
Koniczynka, piacha normalnie;)przeczytalas do konca,jak tez ale jak dotarlal do zoltej tabelki z mutacjami to sie lekko zalamalam;);):)

Wy sie tak smiejecie, ale prawda jest taka zdegradowana pani ma najwiecej dzieci i jest z nimi najwiecej problemow. Zachodza od patrzenia na spodnie:(
Ginekolog mi ostatnio opowiadal jak to panie nie stac na tabletki za to piec razy w roku daje im skierowanie na zabieg:(

Nie wiem kto tu narod wybrany ... my czy one?
Biedne te ich dzieci

Wy sie tak smiejecie, ale prawda jest taka zdegradowana pani ma najwiecej dzieci i jest z nimi najwiecej problemow. Zachodza od patrzenia na spodnie:(
Ginekolog mi ostatnio opowiadal jak to panie nie stac na tabletki za to piec razy w roku daje im skierowanie na zabieg:(

Nie wiem kto tu narod wybrany ... my czy one?
Biedne te ich dzieci

Ja zawsze byłam i będę za tym ze aborcja powinna być legalna i to wybór kobiety ale kuźwa mać... pamiętacie tą straszna kobietę co o niej ostatnio opowiadałam w poczekalni przed amnio? To co ma dorosłego syna, potem 4 skrobanki a teraz nowy kraj, nowy mąż i się dziecko niechcący trafiło. I po prenatalnych wysłano ja na amnio i na poradnie genetyczne. Ona się najbardziej bała ze to będzie bolec. Terminacja. Nie ze dziecko chore albo zdrowe. Ciagle gadała o tym ze jej doktor powiedział ze jak dziecko chore i będzie się decydować na przerwanie ciazy to trzeba wywołać poronienie. Urodzić. A to boli, ona wie bo syna rodziła. A jak robiła 4 skrobanki to ja znieczulili, zrobili co trzeba i już. O to zła była ta baba :( To była dla antykoncepcja ;/

też tyle przeczytałam i daje se z tym spokój - za dużo się nakręcam i stres mi jajca psuje, jak będzie bliżej wszystkiego to pewnie dopiero zacznę znów myszkowac w temacie
Szczerze to ja mam takie podejście - robić tak żeby homocysteina była Oki. Ja MTHFR nawet nie badałam. Heparynę i tak dostaje bo żylaki. I bo chcę na wszelki wypadek. Jak bym coś więcej miała kiedyś kopać to trobofilie

reklama
Screenshot_2018-05-05-17-06-07-1-1.png

Dobranoc Panią :D - do robienia ... :p

Załączniki

• Screenshot_2018-05-05-17-06-07-1-1.png
    Screenshot_2018-05-05-17-06-07-1-1.png
    94,5 KB · Wyświetleń: 438
Do góry