dżoasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniczynka, piacha normalnieprzeczytalas do konca,jak tez ale jak dotarlal do zoltej tabelki z mutacjami to sie lekko zalamalamNa samym końcu jest akapit który może wyjaśnia dlaczego @dżoasia miałaś lepsze efekty w zbijaniu homocysteiny miksami motyle z syntetykiem.
A swoją drogą ostatnio męża wykopałam na badanie homocysteiny i wit d bo od miesięcy marudzi ze zmęczony. A zdrowy chłop, sporty uprawia, podstawowe badania zawsze piękne. I wyszła mu ta homo 16,5 a wit d 14...
Ja na razie tekst mamaginekolog przeczytałam, link do którego odsyła na dobranoc zostawięKoniczynka, piacha normalnieprzeczytalas do konca,jak tez ale jak dotarlal do zoltej tabelki z mutacjami to sie lekko zalamalam
O jej , dobrze bedziesz spalaJa na razie tekst mamaginekolog przeczytałam, link do którego odsyła na dobranoc zostawię
też tyle przeczytałam i daje se z tym spokój - za dużo się nakręcam i stres mi jajca psuje, jak będzie bliżej wszystkiego to pewnie dopiero zacznę znów myszkowac w temacieJa na razie tekst mamaginekolog przeczytałam, link do którego odsyła na dobranoc zostawię
Wy sie tak smiejecie, ale prawda jest taka zdegradowana pani ma najwiecej dzieci i jest z nimi najwiecej problemow. Zachodza od patrzenia na spodnie
Ginekolog mi ostatnio opowiadal jak to panie nie stac na tabletki za to piec razy w roku daje im skierowanie na zabieg
Nie wiem kto tu narod wybrany ... my czy one?
Biedne te ich dzieci
Szczerze to ja mam takie podejście - robić tak żeby homocysteina była Oki. Ja MTHFR nawet nie badałam. Heparynę i tak dostaje bo żylaki. I bo chcę na wszelki wypadek. Jak bym coś więcej miała kiedyś kopać to trobofilieteż tyle przeczytałam i daje se z tym spokój - za dużo się nakręcam i stres mi jajca psuje, jak będzie bliżej wszystkiego to pewnie dopiero zacznę znów myszkowac w temacie