reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak dziś Dziewczyny weszłyście na temat zwierząt, a mój labek miał znowu atak (o pierwszym pisałam początkiem marca) :(
Tak jak lekarz zalecił nagraliśmy filmik i mamy diagnozę...padaczka:( dostał leki ale nie zdążyły zadziałać bo był kolejny atak. Boję się iść spać, a jutro rano prenatalne. Jaś pewnie po dniu pełnym wrażeń wypnie tyłek i tyle go będzie widać. Ach...

reklama
Tak dziś Dziewczyny weszłyście na temat zwierząt, a mój labek miał znowu atak (o pierwszym pisałam początkiem marca) :(
Tak jak lekarz zalecił nagraliśmy filmik i mamy diagnozę...padaczka:( dostał leki ale nie zdążyły zadziałać bo był kolejny atak. Boję się iść spać, a jutro rano prenatalne. Jaś pewnie po dniu pełnym wrażeń wypnie tyłek i tyle go będzie widać. Ach...

Kurczę często te labki maja padaczkę, chyba z 10 takich znam :(

Bidocek:( mam nadzieje ze leki pomoga

Biedactwo. :( Mam nadzieję, że leki mu pomogą.

Tak,dzis 6 dzień. Biore 3x2. A czy moglam wyplukac sobie przy kapieli i stad moze jakis spadek? Bo 1,5 godz.po aplikacji poszlam sie kąpać...
To sie szybko wchlania, oprocz tego na spadek trzeba sibie pare dni zapracowac.Mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk byl . Trzymam kciuki

https://mamaginekolog.pl/nowe-rekomendacje-przyjmowania-folianow-u-kobiet-w-wieku-rozrodczym

Jakby kogos interesowalo, w sumie dotyczy kazdej z nas
O mutacjach tez Nicolka napisala:D
Na samym końcu jest akapit który może wyjaśnia dlaczego @dżoasia miałaś lepsze efekty w zbijaniu homocysteiny miksami metyle z syntetykiem.

A swoją drogą ostatnio męża wykopałam na badanie homocysteiny i wit d bo od miesięcy marudzi ze zmęczony. A zdrowy chłop, sporty uprawia, podstawowe badania zawsze piękne. I wyszła mu ta homo 16,5 a wit d 14... dostal do łykania d 4000, b complex, b12 (nie ma w tym kompleksie) i folik, zobaczymy co się zmieni. Ale kwasu foliowego tak mało nie ma bo 18

reklama
Serce mi na pol peka:(nasz goldi ma juz 15 lat na szczescie oprocz artrozy stawow, zacmy i gluchoty(ma od malenkosci :)zwlaszcza jak sie go wola) nic mu nie dolega. Trzymaj sie , obyscie noc przespali❤️

Do góry