reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak dziś Dziewczyny weszłyście na temat zwierząt, a mój labek miał znowu atak (o pierwszym pisałam początkiem marca) :(
Tak jak lekarz zalecił nagraliśmy filmik i mamy diagnozę...padaczka:( dostał leki ale nie zdążyły zadziałać bo był kolejny atak. Boję się iść spać, a jutro rano prenatalne. Jaś pewnie po dniu pełnym wrażeń wypnie tyłek i tyle go będzie widać. Ach...

reklama
Tak dziś Dziewczyny weszłyście na temat zwierząt, a mój labek miał znowu atak (o pierwszym pisałam początkiem marca) :(
Tak jak lekarz zalecił nagraliśmy filmik i mamy diagnozę...padaczka:( dostał leki ale nie zdążyły zadziałać bo był kolejny atak. Boję się iść spać, a jutro rano prenatalne. Jaś pewnie po dniu pełnym wrażeń wypnie tyłek i tyle go będzie widać. Ach...

Kurczę często te labki maja padaczkę, chyba z 10 takich znam :(

Bidocek:( mam nadzieje ze leki pomoga

Biedactwo. :( Mam nadzieję, że leki mu pomogą.

Tak,dzis 6 dzień. Biore 3x2. A czy moglam wyplukac sobie przy kapieli i stad moze jakis spadek? Bo 1,5 godz.po aplikacji poszlam sie kąpać...
To sie szybko wchlania, oprocz tego na spadek trzeba sibie pare dni zapracowac.Mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk byl . Trzymam kciuki

https://mamaginekolog.pl/nowe-rekomendacje-przyjmowania-folianow-u-kobiet-w-wieku-rozrodczym

Jakby kogos interesowalo, w sumie dotyczy kazdej z nas
O mutacjach tez Nicolka napisala:D
Na samym końcu jest akapit który może wyjaśnia dlaczego @dżoasia miałaś lepsze efekty w zbijaniu homocysteiny miksami metyle z syntetykiem.

A swoją drogą ostatnio męża wykopałam na badanie homocysteiny i wit d bo od miesięcy marudzi ze zmęczony. A zdrowy chłop, sporty uprawia, podstawowe badania zawsze piękne. I wyszła mu ta homo 16,5 a wit d 14... dostal do łykania d 4000, b complex, b12 (nie ma w tym kompleksie) i folik, zobaczymy co się zmieni. Ale kwasu foliowego tak mało nie ma bo 18

reklama
Serce mi na pol peka:(nasz goldi ma juz 15 lat na szczescie oprocz artrozy stawow, zacmy i gluchoty(ma od malenkosci :)zwlaszcza jak sie go wola) nic mu nie dolega. Trzymaj sie , obyscie noc przespali❤️

Do góry