reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też tak miałam przy pierwszym transferze. Ale teraz się panicznie boję, naczytalam się, że z mrożonych zarodków trudniej uzyskać ciążę i taki oto efekt. Po co to człowiek czyta.... Teraz żałuje, że sobie nabijam do głowy.
No ni3 czytaj niepotrzebnych rzeczy. U mnie wczesniej 3 swieze transfery przy 3 pelnych procedurach i beta 0 a teraz z mrozaczkow mam pozytyw

ja dzis zaliczyłam kontrolną wizyte z powodu tych plamień.
Na usg nic nie widac, endometrium 14mm. 6dpt
zwiększona dawka duphastonu
no i czekam dalej. nie wiem czy ten prawdopodobny niski poziom prg mial wpływ na ewentualne niepowodzenie

przykro mi bardzo:( ja pewnie dołacze we wtorek

@Pysia1302 ja miałam podobna sytuacje z 1 ciążą. wiem co czujesz. oby skończyło sie to dobrze

@NadziejaJest pomysl o powtórce bety bo jednak cos zaskoczylo a to wkoncu 6dpt
Jutro jadę na betę następna w poniedziałek i może chociaż to rozwieje moje wątpliwości... Na tym etapie nie jestem w stanie już nic więcej dla niego zrobić ..

reklama
Ja! Transfer 3 dniowego zarodka [emoji2] 32+3 tc [emoji12] z tego co kojarzę to @Sol jeszcze, @czarnu1a, której synek na już 6 tygodni, @kredka82? Ale nie jestem pewna czy to był jej pierwszy transfer [emoji4]
Ja mam córeczkę z transferu swiezaka. Były podane 2 5-dniowe blaski ale jedna sobie gdzieś poszła a druga już trzy latka jest z nami. [emoji173]

Do góry