reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też tak miałam przy pierwszym transferze. Ale teraz się panicznie boję, naczytalam się, że z mrożonych zarodków trudniej uzyskać ciążę i taki oto efekt. Po co to człowiek czyta.... Teraz żałuje, że sobie nabijam do głowy.
No ni3 czytaj niepotrzebnych rzeczy. U mnie wczesniej 3 swieze transfery przy 3 pelnych procedurach i beta 0 a teraz z mrozaczkow mam pozytyw

ja dzis zaliczyłam kontrolną wizyte z powodu tych plamień.
Na usg nic nie widac, endometrium 14mm. 6dpt
zwiększona dawka duphastonu
no i czekam dalej. nie wiem czy ten prawdopodobny niski poziom prg mial wpływ na ewentualne niepowodzenie

przykro mi bardzo:( ja pewnie dołacze we wtorek

@Pysia1302 ja miałam podobna sytuacje z 1 ciążą. wiem co czujesz. oby skończyło sie to dobrze

@NadziejaJest pomysl o powtórce bety bo jednak cos zaskoczylo a to wkoncu 6dpt
Jutro jadę na betę następna w poniedziałek i może chociaż to rozwieje moje wątpliwości... Na tym etapie nie jestem w stanie już nic więcej dla niego zrobić ..

reklama
Ja! Transfer 3 dniowego zarodka [emoji2] 32+3 tc [emoji12] z tego co kojarzę to @Sol jeszcze, @czarnu1a, której synek na już 6 tygodni, @kredka82? Ale nie jestem pewna czy to był jej pierwszy transfer [emoji4]
Ja mam córeczkę z transferu swiezaka. Były podane 2 5-dniowe blaski ale jedna sobie gdzieś poszła a druga już trzy latka jest z nami. [emoji173]

Do góry