gosia321
Fanka BB :)
A bylas u Pasnika robilas jakies badania immunologiczneJustynko histero miałam i ja.. I nic to nie pomogło.
U nas najgorszym problemem jest to że nikt nie wie gdzie jest problem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bylas u Pasnika robilas jakies badania immunologiczneJustynko histero miałam i ja.. I nic to nie pomogło.
U nas najgorszym problemem jest to że nikt nie wie gdzie jest problem...
Ja w invicta w Gdansku i Pasnik Łódz to zupelnie dwa rozne konce PlGosia a ty w klinice w tym Ciechocinku co Dżoasia? Pytam bo może jeszcze raz spróbuję, tylko nie wiem czy zdążę przed starością
Gosiu nie bylam u Pasnika bo powiedziałam sobie że przy pierwszej procedurze pełnej nie będę szła... A teraz... nie wiem...A bylas u Pasnika robilas jakies badania immunologiczne
Ja jutro mam wizytę i albo zaczynam stymulację w tym miesiącu albo w przyszłym,zależy czy mi jakieś bakterie wyszły czy wszystko ok. Jutro się dowiem. Dzięki za pamięćDziewczynki kochane,Gosia aż z krzesła spadłam jak zobaczyłam że wreszciu ci się udało, ogrooomnie się cieszę. Never uda ci się, wbrew wszystkiemu w in vitro jak nie wiadomo czemu się nie udaje to za którymś razem zaskoczy. Spokojnie, masz blastki, trzeba próbować. Pysia za ciebie z całych sił coby sytuacja poszła w dobrą stronę. Dziewczynki piątek pechowy ale bierzcie nadzieję z przypadku Gosi, Missi. Czasami trzeba poczekać dłużej, poryczeć, wpaść w pułapkę niepłodności, ale to się udaje i trzeba w to wierzyć. Vorreir.. co u ciebie? Jak stymulacja?
@misis188 Nie przepraszaj bo wiem że czasami dziewczyny nam się mieszająPrzepraszam ale nie kojarze czy badaliscie immunologie?? Ktory to byl transfer, ktora pprocedura? Przepraszam ale nie wiem dlatego pytam
Asia nie wyswietlilo mi sie Twoje pytanko, chyba cos z moja apka nie tak [emoji4] ano dziekuje, u nas armagedon [emoji54] przedwczoraj skonczylismy fundamenty [emoji2] , okazuje sie ze wszystko na budowie ogarniam ja, bo M ciagle nie ma czasu... przy okazji mojego pms mielismy przez ost dni w domu stan wojenny, dzis przyszla @ i tym samym zaczelam drugi cykl po zabiegu, znowu, podobnie do owulki mialam akcje zaslabniecia w miejscu publicznym z bolu, nie wiem co sie ze mna stalo po tej styczniowej stymulacji, jestem jakas nadwrazliwa.. fitnesowac ani dietowac mi sie nie chce, ale wrocilam na joge, jednak nadmiarowe kg pozostaly no i na szczescie big cyc tez zostal [emoji16] [emoji16] tez troche imprezowalam, terapia czerwonym wytrawnym tez wprowadzona [emoji12] w przyszl tyg jakos zadzwonie do kliniki, zeby sie umowic na koniec tego cyklu na wizyte [emoji4]@chlopkers co u ciebie? Wsiąkłaś gdzies ostatnio
Kochana odetchnij i umawiaj sie do Pasnika. Ja gdybym wczesniej po pierwsze zmienila klinike a po drugie dowiedziala sie o immunologii to nie przechodzilabym przez tyle procedur a mam ich za soba 5Gosiu nie bylam u Pasnika bo powiedziałam sobie że przy pierwszej procedurze pełnej nie będę szła... A teraz... nie wiem...
Jak wrócę z krótkiego wypadu majowego będę musiała wszystko przemyśleć na spokojnie... od czego zaczynać itd.
Dziewczyny dziękuję Wam za każde słowo!!!
Wierzę w to że kiedyś się uda... jak nie to niestety ale dzieci z domu dziecka nie mają rodzin i może będzie trzeba jednemu z nich je dac... czas zweryfikuje nasza przyszłość. A chwilę obecną jest ona kur...sko czarna ! :-(
Każdy kuuu....a "wpada" i narzeka a człowiek stara się 7 lat i ch... wychodzi :/