reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A moje jajca chyba nie rosną tak jak się spodziewali bo do menoporu dołączył dziś gonal...w poniedziałek kolejna wizyta kontrolna...ta cała procedura jest naprawdę stresująca, chodź nie naleze do osób pesymistycznych i panikujacych..niech moc będzie z nami wszystkimi:-)

A bylas u Pasnika robilas jakies badania immunologiczne
Gosiu nie bylam u Pasnika bo powiedziałam sobie że przy pierwszej procedurze pełnej nie będę szła... A teraz... nie wiem...
Jak wrócę z krótkiego wypadu majowego będę musiała wszystko przemyśleć na spokojnie... od czego zaczynać itd.
Dziewczyny dziękuję Wam za każde słowo!!!
Wierzę w to że kiedyś się uda... jak nie to niestety ale dzieci z domu dziecka nie mają rodzin i może będzie trzeba jednemu z nich je dac... czas zweryfikuje nasza przyszłość. A chwilę obecną jest ona kur...sko czarna ! :-(
Każdy kuuu....a "wpada" i narzeka a człowiek stara się 7 lat i ch... wychodzi :/

Dziewczynki kochane,Gosia aż z krzesła spadłam jak zobaczyłam że wreszciu ci się udało, ogrooomnie się cieszę. Never uda ci się, wbrew wszystkiemu w in vitro jak nie wiadomo czemu się nie udaje to za którymś razem zaskoczy. Spokojnie, masz blastki, trzeba próbować. Pysia za ciebie z całych sił coby sytuacja poszła w dobrą stronę. Dziewczynki piątek pechowy ale bierzcie nadzieję z przypadku Gosi, Missi. Czasami trzeba poczekać dłużej, poryczeć, wpaść w pułapkę niepłodności, ale to się udaje i trzeba w to wierzyć. Vorreir.. co u ciebie? Jak stymulacja?
Ja jutro mam wizytę i albo zaczynam stymulację w tym miesiącu albo w przyszłym,zależy czy mi jakieś bakterie wyszły czy wszystko ok. Jutro się dowiem. Dzięki za pamięć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@chlopkers co u ciebie? Wsiąkłaś gdzies ostatnio:)
Asia nie wyswietlilo mi sie Twoje pytanko, chyba cos z moja apka nie tak [emoji4] ano dziekuje, u nas armagedon [emoji54] przedwczoraj skonczylismy fundamenty [emoji2] , okazuje sie ze wszystko na budowie ogarniam ja, bo M ciagle nie ma czasu... przy okazji mojego pms mielismy przez ost dni w domu stan wojenny, dzis przyszla @ i tym samym zaczelam drugi cykl po zabiegu, znowu, podobnie do owulki mialam akcje zaslabniecia w miejscu publicznym z bolu, nie wiem co sie ze mna stalo po tej styczniowej stymulacji, jestem jakas nadwrazliwa.. fitnesowac ani dietowac mi sie nie chce, ale wrocilam na joge, jednak nadmiarowe kg pozostaly no i na szczescie big cyc tez zostal [emoji16] [emoji16] tez troche imprezowalam, terapia czerwonym wytrawnym tez wprowadzona [emoji12] w przyszl tyg jakos zadzwonie do kliniki, zeby sie umowic na koniec tego cyklu na wizyte [emoji4]
Dzis zajrzalam po kilku dniach nieobecn na forum, pobieznie Was nadrabiam bo naprodukowalyscie jak zwykle cale mnostwo postow [emoji6] super ze nasze grono tak sie powieksza, gratuluje tym ktore dostaly juz dobre wiesci, trzymam kciuki za pozostale bety, oby wszystkie majowkowe transfery okazaly sie tymi szczesliwymi [emoji4]
A Ty @dżoasia teraz sie szczepisz, tak? i kiedy kolejne podejscie??

Gosiu nie bylam u Pasnika bo powiedziałam sobie że przy pierwszej procedurze pełnej nie będę szła... A teraz... nie wiem...
Jak wrócę z krótkiego wypadu majowego będę musiała wszystko przemyśleć na spokojnie... od czego zaczynać itd.
Dziewczyny dziękuję Wam za każde słowo!!!
Wierzę w to że kiedyś się uda... jak nie to niestety ale dzieci z domu dziecka nie mają rodzin i może będzie trzeba jednemu z nich je dac... czas zweryfikuje nasza przyszłość. A chwilę obecną jest ona kur...sko czarna ! :-(
Każdy kuuu....a "wpada" i narzeka a człowiek stara się 7 lat i ch... wychodzi :/
Kochana odetchnij i umawiaj sie do Pasnika. Ja gdybym wczesniej po pierwsze zmienila klinike a po drugie dowiedziala sie o immunologii to nie przechodzilabym przez tyle procedur a mam ich za soba 5

reklama
@dżoasia hahah u matki przelozonej.
@Margit2018 wbijaj!! Zapraszamy do Ciechocinka! Impreza u nas jak na balu emeryta ;) kroploweczki, narkozy, Łuhuu dobry towar.

Tak mi przykro bylo czytac te wiesci. Poplaczcie. Dajcie sobie czas. A poten korona na miejsce i walczymy. Poki igły jeszcze wchodza w brzuch, poki zyly jeszcze sie nadaja na wenflony. Walczymy dziewczyny

Do góry