reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia hahah u matki przelozonej.
@Margit2018 wbijaj!! Zapraszamy do Ciechocinka! Impreza u nas jak na balu emeryta ;) kroploweczki, narkozy, Łuhuu dobry towar.

Tak mi przykro bylo czytac te wiesci. Poplaczcie. Dajcie sobie czas. A poten korona na miejsce i walczymy. Poki igły jeszcze wchodza w brzuch, poki zyly jeszcze sie nadaja na wenflony. Walczymy dziewczyny
Hahaha Kurcia padlam!! najpierw pol forum jezdzilo do pasnika teraz beda.impry w ciechocinku :D

Asia nie wyswietlilo mi sie Twoje pytanko, chyba cos z moja apka nie tak [emoji4] ano dziekuje, u nas armagedon [emoji54] przedwczoraj skonczylismy fundamenty [emoji2] , okazuje sie ze wszystko na budowie ogarniam ja, bo M ciagle nie ma czasu... przy okazji mojego pms mielismy przez ost dni w domu stan wojenny, dzis przyszla @ i tym samym zaczelam drugi cykl po zabiegu, znowu, podobnie do owulki mialam akcje zaslabniecia w miejscu publicznym z bolu, nie wiem co sie ze mna stalo po tej styczniowej stymulacji, jestem jakas nadwrazliwa.. fitnesowac ani dietowac mi sie nie chce, ale wrocilam na joge, jednak nadmiarowe kg pozostaly no i na szczescie big cyc tez zostal [emoji16] [emoji16] tez troche imprezowalam, terapia czerwonym wytrawnym tez wprowadzona [emoji12] w przyszl tyg jakos zadzwonie do kliniki, zeby sie umowic na koniec tego cyklu na wizyte [emoji4]
Dzis zajrzalam po kilku dniach nieobecn na forum, pobieznie Was nadrabiam bo naprodukowalyscie jak zwykle cale mnostwo postow [emoji6] super ze nasze grono tak sie powieksza, gratuluje tym ktore dostaly juz dobre wiesci, trzymam kciuki za pozostale bety, oby wszystkie majowkowe transfery okazaly sie tymi szczesliwymi [emoji4]
A Ty @dżoasia teraz sie szczepisz, tak? i kiedy kolejne podejscie??
Ooo pani, ladnie jedziecie z koksem:D to jak? pepkowe razem z parapetowa?:D
Ja.przelom czerwca/lipca jak dobrze pojdzie, mam nadzieje, ze nic sie nie posypie po drodze!

Ooo pani, ladnie jedziecie z koksem:D to jak? pepkowe razem z parapetowa?:D
Ja.przelom czerwca/lipca jak dobrze pojdzie, mam nadzieje, ze nic sie nie posypie po drodze!
[emoji16] plan jest taki ze teraz tylko stan surowy z dachem, a okna i cala reszte zaczniemy robic na przyszla wiosne, przeprowadzka realnie w polowie 2020 [emoji4] wiec jesli wszystko bedzue dobrze to pierwsze pepkowe wypadnie duzo wczesniej, a parapetowka moze sie zbiegnac w czasie, ale z ewentualnym drugim porodem [emoji12]
Moze sie okazac, ze bedziemy walczyc w czerwcu/lipcu razem [emoji4]

Piekne :)
Tez kiedys mialam zawsze a teraz tylko swoje :( bo najpierw wyszlo uczulenie na farbe do wlosow po 15latach farbowania a pozniej i na hybrydy po 5 latach :crazy:
Kuzwa niedlugo bede sote musiala chodzic :errr:
Hahaha gosia wal teraz te hybrydy po immunosupresji :D przyjmie wszystko:p

Gosiu nie bylam u Pasnika bo powiedziałam sobie że przy pierwszej procedurze pełnej nie będę szła... A teraz... nie wiem...
Jak wrócę z krótkiego wypadu majowego będę musiała wszystko przemyśleć na spokojnie... od czego zaczynać itd.
Dziewczyny dziękuję Wam za każde słowo!!!
Wierzę w to że kiedyś się uda... jak nie to niestety ale dzieci z domu dziecka nie mają rodzin i może będzie trzeba jednemu z nich je dac... czas zweryfikuje nasza przyszłość. A chwilę obecną jest ona kur...sko czarna ! :-(
Każdy kuuu....a "wpada" i narzeka a człowiek stara się 7 lat i ch... wychodzi :/
Odpocznij i jedz do Pasnika u mnie tez nigdy nie bylo zagniezdzenia a po kuracji sie udalo i oby to trwalo 9 miesiecy bezproblemowo

reklama
Do góry