reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie ma czegos takiego jak "ok wynik w 16dpt"... jaki wynik mialas ostatnio i w ktorym to bylo dpt? Beta to jest taka wredniucha co lubi nas w bambuko robic, wazne, zeby przyrosty byly ok ale i tu sa naprawdeeeee duze widelki
6dpt 37,9 dpt 154, boję się jutrzejszych badań i nie wiem jaki wynik będzie ok,a przy jakim mam się martwić,że coś jest źle

reklama
Po powrocie do domu zaczęłam plamić na brązowo ... Ale pojedynczy incydent i teraz cisza ...jutro będę dzwonić do mojego lekarza że ten mi kazał odstawić a plamie i pewnie będzie mi kazał brać dalej
Kochana ale plamic można tez w ciąży.ja plamilam od 22dpt do 8 tc

Już się powtarzam ale powiem jeszcze raz. Przy naturalsie nie zdawałam sobie sprawy, że może być puste jajo, że może być krwiak, poronienie. Jak szłam na pierwsze usg, to bez wątpliwości, że jest wszystko ok, bo przecież na teście wyszły dwie grube krechy. Za to później zaczął się stres i zamartwianie się o tego małego człowieka. Pierwszy dzień w żłobku, przedszkolu, szkole, kolki, ząbkowanie, gorączki po prawie 40 stopni, przerażające grypy żołądkowe i inne cuda. Jednak warto umierać z obawy dla tej miłości każdego dnia.
Ooo tak...

reklama
Do góry