reklama
Ja obudziłam się i pierwsze co to placz. Brzuch totalnie okresowy sie zrobil. Nie to,ze boli,ale tak sie właśnie czuje i w majtkach tez to znajome uczucie. Balam się isc do ubikacji,ale czysto...Chyba zaczelam sie juz godzic z losem.No to powinno być już pięknie. Trzymam mocno kciuki.
@Gotart Ty masz co prawda blastkę a ja trzydniowe ale też nic nie czuję. Tzn. czuję, że piersi mam jak balony, czyli standard przed @. Niestety nic już nie mogę na to poradzić, Ty też. Musimy czekać. Albo się uda albo nie. Trzeba wierzyć.
Dzisiaj 4 dpt, nawet to jakoś leci. Wczoraj byłam w lesie, później jeszcze spacer a potem lulu. Im więcej zajęć, tym lepiej. Nakręcanie się nic nie daje, poza wpadaniem w rozpacz. Trzymaj się. :*
Kiedy bete planujesz?
@Pysia1302 powodzenia kochana!! Pieknych widoków zycze!
Gosia892
Fanka BB :)
Nie stresuj sie kochanak, ciaza na poczatku daje takie same objawy jak miesiączka także spokojnie czekaj na pozytywne wiesciJa obudziłam się i pierwsze co to placz. Brzuch totalnie okresowy sie zrobil. Nie to,ze boli,ale tak sie właśnie czuje i w majtkach tez to znajome uczucie. Balam się isc do ubikacji,ale czysto...Chyba zaczelam sie juz godzic z losem.
Kiedy bete planujesz?
Justin87
Nie martw się okresowym brzuchem, to zazwyczaj jest dobry objaw.Ja obudziłam się i pierwsze co to placz. Brzuch totalnie okresowy sie zrobil. Nie to,ze boli,ale tak sie właśnie czuje i w majtkach tez to znajome uczucie. Balam się isc do ubikacji,ale czysto...Chyba zaczelam sie juz godzic z losem.
Kiedy bete planujesz?
Nie mam planów tym razem co do bety. To mój trzeci transfer i tym razem inaczej podchodzę do sprawy, beta mnie przeraża, bo oznacza koniec złudzeń a tym razem chcę pożyć jak najdłużej w błogiej nieświadomości, w okresie ciąży-nie ciąży. To były ostatnie zarodki mojego męża, zostały nam jeszcze dwie blastki z nd, tak więc trochę sentymentalnie jest. Jesteś w nieco lepszym położeniu, bo masz blastkę, u nas z mężowych nie dotrwały do blastki. Tak więc nie robię sobie wielkich nadziei ale robię wszystko, żeby się udało, więc właśnie popijam shrekowego shake'a z awokado z biedry za 1,29 zł (notabene są rewelacyjne, zieloniutkie, dojrzałe a pesteczki malutkie) a zaraz wypiję kultowy śluz ślimaka i wciągnę garść tabletek. Chcę mocno wierzyć, że moje maluchy jeszcze tam są i się prawidłowo rozwijają.
Koniczyna82
Gosiu jeszcze tutaj ci pogratuluje :* :* :*Trzymam mocno kciuki za pozytywne bety ❤❤ Never give up szczegolnie za twoja razem transferowalysmy to i razem bedziemy rodzic nie ma innej opcji
za piekne bicie ❤❤ najpiekniejsza chwila
za piekne jajca
Calej reszcie milego dnia :*
Zasypiam na stojaco i to po kawie nie ma bata od poniedzialku zla
Koniczyna82
5ciolistna? O_O
reklama
Agniecha1508
Dziewczyny powodzenia mocne ❤❤❤❤❤❤❤
Podziel się: