reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja już po wizycie kochane, pęcherzyk ciążowy i żółtkowy są, zarodek ma 3mm :) . W poniedziałek 15 maja możemy dopiero liczyć na serduszko bo sprzęt lekarz ma kiepski i sam tego nie ukrywa. Gorsza wiadomość jest taka, że przez klime w aucie się podziębiłam, mam chrypkę i gardło pobolewa, jem miód, czosnek i wapno i już mi lepiej,gorączki nie mam, ani kataru, ale w klinice klima była rozkręcona, mam nadzieje, że mnie nie przewiało bo ja na przeciągi zawsze nadwrażliwa byłam. Na szczęście mam dużo wolnego teraz to zadbam o siebie :)
Gratulacje :) :)

reklama
Hej, coś tu mówicie o becie. Powiedzcie kiedy najlepiej zrobić betę przy 3 dniowych. Dzisiaj u mnie 2 dpt. Zastanawiam się czy czekać do 11 maja, czy jednak wcześniej zrobić.

Przy 3 dniowych teoretycznie beta zaczyna być produkowana 9 dnia. Ja robiłam test 11 dpt i bete miałam 166,5. Z tym, ze ja bardzo nie chciałam, bałam się zrobić to badanie [emoji6]

Przy 3 dniowych teoretycznie beta zaczyna być produkowana 9 dnia. Ja robiłam test 11 dpt i bete miałam 166,5. Z tym, ze ja bardzo nie chciałam, bałam się zrobić to badanie [emoji6]
Ciekawe. Przy blastkach w 3 dpt i 6 dpt wychodzi już beta a przecież to tylko dwa dni różnicy pomiędzy 3 dniowym zarodkiem a blastką.

Ciekawe. Przy blastkach w 3 dpt i 6 dpt wychodzi już beta a przecież to tylko dwa dni różnicy pomiędzy 3 dniowym zarodkiem a blastką.

Może to zalezy jakie maluchy są szybkie. Nie wiem. Mi przy becie 166,500 sikaniec wyszedł cień cienia. A powiem, ze odważyłam się zrobić dopiero po pozytywnej becie.

reklama
Hej jestem po wizycie i po USG. Mały ma już ponad 2 cm serduszko prawie 170. Wszystko się rozwija prawidłowo a jak zobaczyłam jak się rusza to myślałam że zwariuje że szczęścia.
Mam odstawić duphaston a luteine za 5 dni czy to aby nie za wczesnie. Jestem w 8 tyg i 5 dniu

Do góry