reklama
niuska1985
Zaciekawiona BB
Elala kciuki juz zacisniete:-)bedzie dobrze, bo przeciez inaczej byc nie moze
Molla Kochana nie poddawaj sie tyle przeszlas to dasz sobie rade:-)z forumowym wsparciem na pewno!!! jezeli problemem jest kasa to tutaj pisala jedna z dziewczyn o jakiejs fundacji ja rowniez pisalam o mozliwosci sfinansowania stymulacji przez nfz. jak nie znajdziesz,a potrzebujesz to daj znac. i glowa do gory. Moja znajoma miala 43 jak urodzila malenstwo,a starali sie ponad 20. zaszla naturalnie i najwazniejsze nigdy nie stracila nadziei czego i Tobie i nam wszystkim zycze
Molla Kochana nie poddawaj sie tyle przeszlas to dasz sobie rade:-)z forumowym wsparciem na pewno!!! jezeli problemem jest kasa to tutaj pisala jedna z dziewczyn o jakiejs fundacji ja rowniez pisalam o mozliwosci sfinansowania stymulacji przez nfz. jak nie znajdziesz,a potrzebujesz to daj znac. i glowa do gory. Moja znajoma miala 43 jak urodzila malenstwo,a starali sie ponad 20. zaszla naturalnie i najwazniejsze nigdy nie stracila nadziei czego i Tobie i nam wszystkim zycze
Elala :-)
4 październik :-) kciuki zaciśniete!!!
Wiem wiem - magiczna data!
Molla witaj na forum. Znalazłaś odpowiednie miejsce by znależć wsparcie, wymienić doświadczenia i zebrać trochę kopniaków :-) Tak jak każda z nas, masz dluga drogę staran za sobą. Nie trać nadzieii i dąż do celu a my sprawimy, że będziesz bardziej zmobilizowana :-)
Elala - kciuki zaciśnięte do czerwoności!
Elala - kciuki zaciśnięte do czerwoności!
Lucy ja dostalam skierowanie od dr z kliniki, ale ladnie poprosilam i mi wypisala ta z NFZ. Juz Ci pisze, co mam:
1. bad moczu ogolne
2.morfologia
3.Toxo Igg, IgM
4.CMV IgG i IgM
5.cukier
6.TSH
7.FT4
8.alloprzeciwciala anty RhD - nie wiem po co, miala ktoras z Was?????
I to tyle.
Za wszystkie 3mam mocno kciukasy i przesylam moc &&&&&&&&&&&&&&
1. bad moczu ogolne
2.morfologia
3.Toxo Igg, IgM
4.CMV IgG i IgM
5.cukier
6.TSH
7.FT4
8.alloprzeciwciala anty RhD - nie wiem po co, miala ktoras z Was?????
I to tyle.
Za wszystkie 3mam mocno kciukasy i przesylam moc &&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny wczoraj opowiadalam mojemu tacie o forum, jakie fajne dziewczyny, ile informacji.... Naprawde gdyby nie to forum, to nie wiem.... Encyklopedia wiedzy I wsparcia, a ja nie jestem osoba, ktora sie radzi "obcych" I uzala nad swoimi problemami.
Takze dziewczyny, ktore jeszcze nie maja odwagi napisac, a tylko czytaja, ZAPRASZAMY :-)
Takze dziewczyny, ktore jeszcze nie maja odwagi napisac, a tylko czytaja, ZAPRASZAMY :-)
Widzę że 4 październik to bedzie ważny dzień. wierze że bedzie dobry. za wszystkie dziewczyny już dziś kciukasy zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. dla mnie też będzie ważny. jutro mam wizytę na której dowiem sie co i kiedy dalej działamy.
reklama
Podziel się: