reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Gotart ja bralam relanium jak ruszalam z domu a potem przed transferem nospe

NadziejaJest a ja zas czuje sie fatalnie jakos. Okropnie boli mnie brzuch. Jajniki pachwiny sama nie wiem. A co do badan to chyba zrobie w czwartek moze piatek progesteron. Cycki mnie nie bolą nic.

reklama
Cześć dziewczyny jestem tu nowa czytalam wasze posty juz jakis czas ... Sama jestem przed transferem (2.05) powiedzcie mi, czy jest coś o czym powinnam wiedzieć jakoś specjalnie się zachowywać. Dostane 1 mrozaczka - 5 dniowa blastocysta.z gory dziękuję za przyjecie do swojego grona

Witaj :-) ja również mam transfer 02.05. Już tak blisko a z drugiej strony tak daleko. Niby się cieszę ale bardzo się stresuje, najgorsze są dni po transferze, ciągną się niemiłosiernie, jedyne co możesz robić to cierpliwie czekać. Ja na poprawę endometrium od jutra jem ananasa i chyba wszystko. Trzeba myśleć pozytywnie, to najważniejsze! Pozdrawiam!

Ja miałam mieć transfer na świeżo, ale nie mam żądnych zarodków bo moje komóreczki się nie zapłodniły.
Miałam tak w 1 lub 2 stymulacji potem 1 zarodek bardzo slaby i za 4 stymulacjia mialam 5 zarodkow . 4 z 3 doby ( 2 podane niepowodzenie ) i 3 brzydkie z 3 doby zostaly do obserwacji do 5 i z tych 3 powstala 1 piekna blastka wychodzaca juz z otoczki i z niej jest moja Marcelina .
Powodzenia .
Wiem jakie to straszne uczucie przejsc to wszystko i nie muec transferu .....
Duzo siły zycze

Gotart ja bralam relanium jak ruszalam z domu a potem przed transferem nospe

NadziejaJest a ja zas czuje sie fatalnie jakos. Okropnie boli mnie brzuch. Jajniki pachwiny sama nie wiem. A co do badan to chyba zrobie w czwartek moze piatek progesteron. Cycki mnie nie bolą nic.
No to mnie tglko cycki. Sa takie czule. Ale nie sutki tylko tak od dołu sa tkliwe. A u Ciebie bol brzucha to byc moze znak ze tam sie cos dzieje:)

reklama
Do góry