reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aduś- wgryzają się właśnie w Ciebie, wynik progesteronu super,tak samo betka możesz tylko się cieszyć! W piątek będzie Twój szczęśliwy dzień,bo zobaczysz pozytywny test i zdasz śpiewająco egzamin:)
Lawendowy sen- nic się nie martw wynikami męża, zrobią Wam IMSI , wyselekcjonują prawidłowe osobniki i wszystko będzie dobrze:tak: AMH masz bardzo ładne,więc naprodukujesz dużo ślicznych komórek! P.S: Często jest tak,że kiedy nam się wydaje,że cała wina jest po naszej stronie to okazuje się,że partner,partnerka też ma kłopoty z płodnością,więc jest to problem pary a nie jednej osoby. Nam mówili raz ,że to na pewno ja a raz,że na pewno mąż...pewnie każde daje od siebie po trochu:-(

Co do relanium to ja też dostałam przed i po transferze, podobno pomaga na rozluźnienie mięśni, żeby macica się nie kurczyła i nie odrzucała zarodków.

reklama
Aduś, piatek to będzie dla Ciebie bardzo wazny dzień. Trzymam kciuki z całych sił, czekam na pozytywne informacje. A wysoki wynik proesteronu jest jak najbardziej pozytywny. Maluszki się zapewne wgryzają i nie puszczą mamusi przez nastepne 9 miesięcy :-):-D

Aduś mnie nic nie boli to chyba sie nie wgryzają:-(!!!!!!!!tylko na mój mózg coś działa bo jakoś tak słabo sie czuje i mam takie lekkie zawroty ale mysle .że to nic poważnego:no::no:

elcia nie filmuj sie, w ciebie sie juz wgryzly, wczorajsza beta to pokazala ;) kazdy organizm reaguje inaczej, mnie boli macica od rana ale nie jest powiedziane ze napewno od zarodkow... moze to ten wysoki progesteron? tak naprawde nie ma zadnych regul, wiec trzeba czekac na wyniki :szok: kciuki za czwartek!!!

reklama
Do góry