reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

GIENEK - Doskonale pamiętam twoją historie i wlasnie ona mnie trzyma na duchu :tak: dziekuje ci .. ja tym razem mam jednego malucha zamrozonego 2BC..
Dzis byla pierwsza werka.. E2 - 1427, Prog - 75,3, bhcg - 3.6 .. Lekarz powiedzial ze progesteron bardzo dobry nawet nie kazal dodatkowej luteiny pod jezyk brac, zaczelam sie troche ludzic ze cos sie zaczelo dziac bo beta 3.6...? czy tyle az moze byc po ovitrelu, utrzymuje sie do 10 dni a dzis jest 10 ... :( od rana za to czuje klucia w macicy i taki dziwny bol jak na @ tak jak gienek pisala trzeciego dnia tyle ze od rana..na wkladce mialam cos lekko żółtego?? z luteina?? zdazylo sie to wam? nie wiem co mam juz myslec :( w piatek chyba zawalu dostane zanim wyniki odczytam :szok: Zastanawia mnie czemu mam az tak wysoki progesteron?
Lucy - cudnie 9mm :) ale duzy dzidziuch :-D serducho slyszalas ?

reklama
Hej babeczki. Rzadko się odzywam ale nie za bardzo mam czas. Mam do was pytanko: Czy każda z was dostała relanium po transferze? Ja transfer miałam wczoraj i do jutra mam brać relanium. Jak to jest?

KrolowaFal ja nic takiego po transferze nie dostalam. tylko Lutinus, encorton, femibion i acard.
Adus ta Twoja beta to chyba obiecujaco wyglada:rofl2:. ja w 11 dniu chyba zrobie bete,bo oszaleje z tej niepewnosci:-(

Właśnie wróciłam z wizyty i niestety nie jest za różowo.
Niestety nie zakwalifikowaliśmy się z mężem do programu In vitro z sukcesem. Każdy lekarz zachwycał się badaniami męża (morfologia), ale niestety,po zrobieniu fragmentacja DNA wyszło, że 48% plemników są nieprawidłowej budowy.
Stymulację zaczynam od czwartku 11 października i z tego co mówił doktór będę miała transfer świeżych zarodków.
Sama nie wiem, co mam myśleć. Wszystko zaczyna się walić. Normalnie chce mi się wyć!
Czy któryś z Waszych małzów miał podobne wyniki? Jakie są potencjalne szanse na powodzenie in vitro?

Lawendowy - przy takiej fragmentacji robią separację plemników z tego co wiem i wybiorą najlepsze sztuki, to ze sie nie zakwalifikowaliscie sie do programu to nie przesadza jeszcze o niczym. Ja podobnie myslalam jak zakwalifikowali nas do 3 ciej grupy w invikcie. A jak z twoim AMH?

reklama
Do góry