reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lucy ogromnie się cieszę z serduszka maleństwa!!! To musiało byc wspaniałe przeżycie :-)

Lawendowy sen, nic się nie martw. Amh masz ładne czyli dużo prawidłowych komóreczek u Ciebie. A u mężusia wybiorą najlepsze z najlepszych żołnierzyków. Sukces gwarantowany :-)

Aduś czyzby? trzymam kciuki ja mysle o czwartku ale tez sie boje coto bedzie! gratuluje tym co miały juz okazje usłyszeć serduszka ja czekam z upragnieniem na tą chwile!!! w invicie też każą brać relanium on pomaga jesteś tkak spokojniejsza i na luzie

Ostatnia edycja:
lawendowy sen :-)
nie martw się, u nas z tege samego powodu nie zakwalifikowali nas do programu, i akurat w tym dniu kiedy doktor to nam powiedział, to powiedział, że akurat wyszła od niego para gdzie małżonek miał ponad 50% uszkodzonych p. i im się udało za pierwszym razem :-)

dziewczyny :szok: piatek mnie przeraza !!!!!!!!!!!!!!!!! obrona to chyba pikus...ale pewnie wynik bedzie przed .. wiec albo zalamka albo ...:tak: Dzis od rana brzuch mnie boli dokladnie jak na @ rwie.... podobno wlasnie trzeciego 'wgryzają' maluchy .. mam nadziej ze to od tego :(( a jak myslicie progesteron nie za wysoki??

Lawendowy sen nic sie nie martw. wierze,ze trafi sie taki plemniczek, ktory pokaze co potrafi:-) i bedziesz miala in vitro z sukcesem:tak:.
Adus ja sie lecze w gameta kielce, bo tu mam w sumie najblizej. bylam w wielu klinikach i w sumie w kazdej powiedziano to samo: 3 IUI jak sie nie uda to ivf. u nas nie ma przyczyny.

lawendowy_sen - mój mąż ma podobną fragmentację (też 40 coś %) i podobnie nie zakwalifikowaliśmy się do in vitro z sukcesem. Ja mam punkcję w piątek lub sobotę, zatem będzie też zapłodnienie (jeżeli będzie co zapładniać) to oczywiscie dam znać jak poszło.

Adus nie przejmuj sie tak ta obrona:rofl2:moja promotor mowila zawsze "5 minut wstydu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo". Studiowalam dziennie na renomowanej uczelni i powiem szczerze,ze to tylko formalnosc. przeciez wiedze jakas na pewno masz. wiec dasz rade. trzymam kciuki za ten Twoj piatek. Abys zobaczyla dwa pozytywne wyniki;-)

lawendowy sen szkoda, że się nie zakwalifikowaliście do programu, ale to o niczym nie przesądza, po prostu takie są zasady. Jeżeli chodzi o powodzenie in vitro to w ogóle bym się nie przejmowała tymi wynikami bo najważniejszy jest ten jeden jedyny żołnierzyk a taki się znajdzie wśród całej armii. Wszystko się uda :-), głowa do góry!

reklama
fusun przepraszam, ale dlaczego piszesz, że niewiadomo czy będzie co zapładniać? Nie można mieć takiego podejścia, wiara czyni cuda w związku z czym trzeba cały czas wierzyć i wyobrażać sobie piękne pełnowartościowe jajeczka i zapładniające je silne plemniczki. Życzę powodzenia na punkcji, aby pobrano dorodne jajeczka.

Do góry