Super ☺ też już bym chciała powalczyć o moje szczęście Ja dopiero czekam na wyniki i diagnozę od Pasnik a .a możesz mi powiedzieć jakie leki Ci zlecił ☺?Hej dziolchy! Zdaje relacje co u mnie. Wiec bylam na wizycie przed crio tydzien temu i okazalo sie ze jest torbiel 13mm. Przedwczoraj na wizycie okazalo sie ze sie nie wchlonela wiec dostalam progresteron. Kolejna wizyta kolo 20 maja to bedzie poczatek cyklu i w tym wlasnie cyklu crio!!!! Przed tym crio stosuje leki od Pasnika. Nie wierze ze to juz tak szybko[emoji16]
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Ciacho z avocado dawaj przepisOooo lece jutro i ciacho na majówkę będzie
Never give up
Faktycznie...Ale w biedrze za 100g a w lidlu za szt
redferrari
a niech to narobiłaś nadzieii, że biznes życia na avocado zrobięFaktycznie...
Intralipid encorton acard i cos chyba jezzcze ale nie pamietam teraz[emoji16]Super [emoji5] też już bym chciała powalczyć o moje szczęście Ja dopiero czekam na wyniki i diagnozę od Pasnik a .a możesz mi powiedzieć jakie leki Ci zlecił [emoji5]?
redferrari
ja lubię mus z avocado kakao gorzkiego i banana lub miodu - taka zdrowa nutella pysznaCiacho z avocado dawaj przepis
Ewunka
To trzeba codzien !!!!!!!No I że ja go jadłam mało... wrrr A w lodówce leżał i czekał...
Zielone dobre na wszystko
Ewunka
Juz i tam dzwoniłamDziewczęta w biedronce awokado po 1.29 zł
Koniczyna82
Dziewczyny,
Była ostatnio dyskusja o KD. Wpadła teraz mi w oko oferta Invimed (taka sama widziałam już rok temu zresztą). Komórki mrożone z banku, dostępne zdjęcia dawczyń razem ze zdjęciami z dzieciństwa. Na dzień dobry 12 komórek z gwarancja ze z nich maja być 3 zarodki. Jeśli nie będzie rozmrażają kolejne 8.
Poza tym zabezpieczenie ze jak z 12 połowa się nie rozmrozi to rozmrażają kolejne 12 w pakiecie.
Link do: Pierwszy w Polsce Program adopcji komórek jajowych z gwarancją - Klinika leczenia niepłodności - Invimed
Była ostatnio dyskusja o KD. Wpadła teraz mi w oko oferta Invimed (taka sama widziałam już rok temu zresztą). Komórki mrożone z banku, dostępne zdjęcia dawczyń razem ze zdjęciami z dzieciństwa. Na dzień dobry 12 komórek z gwarancja ze z nich maja być 3 zarodki. Jeśli nie będzie rozmrażają kolejne 8.
Poza tym zabezpieczenie ze jak z 12 połowa się nie rozmrozi to rozmrażają kolejne 12 w pakiecie.
Link do: Pierwszy w Polsce Program adopcji komórek jajowych z gwarancją - Klinika leczenia niepłodności - Invimed
reklama
Justin87
Potwierdzam, że to jest rewelacja.ja lubię mus z avocado kakao gorzkiego i banana lub miodu - taka zdrowa nutella pyszna
Podziel się: