reklama
redferrari
Fanka BB :)
ja to już będę teraz wcinać masowo, jak Wy zalecacie, popijać winkiem jeszcze i wszystko będzie dobrze
gosia321
W salcemedica biedroneczka wrzucila linka gdzie przyjmuje w wawie?
misis188
Ja bym.sobie sport darowala.zawsze jak zaczynalam stymulacje rezygnowalam z aktywnosci fizycznej choć nie wiem czy slusznieDziewczynki mam pytanie: czy jak zaczne stymulacje gonal + mensinorm to moge cwiczyc dosc ciezkie cwiczenia czy lepiej juz takie lekkie? Czy lepiej w ogole? Bardzo boje sie o jakos jajeczek (endometrioza + wysokie amh).
gosia321
Biegne napewnoDziewczyny, wszechświat o nas dba. Jak wszystkie wiecie tera mamy na forum sporo transferów. Lidl widać też to wie bo od jutra avocado - 50%
Ja tak całkiem serio
Dziekuje za odpowiedz. To moze zostane przy spacerach. Dziekuje!Ja bym.sobie sport darowala.zawsze jak zaczynalam stymulacje rezygnowalam z aktywnosci fizycznej choć nie wiem czy slusznie
gosia321
Lepiej sie oszczedzac bo przy stymulacji jajniki zwiekszaja objetosc wygladaja jak kalafiory i moga pekac jajeczka albo dojsc do skretu jajowodu. Lepiej nie ryzykowac ze zbyt intensywna aktywnoscia co nie znaczy ze masz usiasc i siedziecDziewczynki mam pytanie: czy jak zaczne stymulacje gonal + mensinorm to moge cwiczyc dosc ciezkie cwiczenia czy lepiej juz takie lekkie? Czy lepiej w ogole? Bardzo boje sie o jakos jajeczek (endometrioza + wysokie amh).
Never give up
Dziewczęta w biedronce awokado po 1.29 zł
Agniecha1508
Oooo lece jutro i ciacho na majówkę będzieDziewczęta w biedronce awokado po 1.29 zł
reklama
gosia321
Ale w biedrze za 100g a w lidlu za sztDziewczęta w biedronce awokado po 1.29 zł
Podziel się: