Agniecha1508
Fanka BB :)
@Justin87 - kobieto spokojnie - masz całą noc przed sobąA ja jeszcze w rozsypce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Justin87 - kobieto spokojnie - masz całą noc przed sobąA ja jeszcze w rozsypce.
Dalej spokoj,az sama nie wierze. Jutro pewnie bedzie gorzej. Na chwilę obecna boje sie,ze bedzie bolalo Czy to będzie mniej wiecej tak jak iui?@Agonia777 @Gotart jak samopoczucie ?
Ja tak i reszta dziewczyn z tego co pamiętam to tez.Wszystkie jutro macie crio ?
Dalej spokoj,az sama nie wierze. Jutro pewnie bedzie gorzej. Na chwilę obecna boje sie,ze bedzie bolalo Czy to będzie mniej wiecej tak jak iui?
A Ty jak tam? Stresik juz jest?
Ja tak.
No właśnie też o dziwo stresu brak, jakby do mnie nie docierało, że to już. Nie boli co do zasady. Chociaż przy drugim transferze bolało trochę przeciskanie tego cusia do przetransferowania zarodka/zarodków przez szyjkę macicy.Dalej spokoj,az sama nie wierze. Jutro pewnie bedzie gorzej. Na chwilę obecna boje sie,ze bedzie bolalo Czy to będzie mniej wiecej tak jak iui?
O której? czekam na duży zastrzyk pozytywnej energii. ja będę już przed 10 a kiedy wejdę na drugą stronę mocy, to nie wiem.Będę tam jutro na progesteronie przyniosę dobra energię
O której? czekam na duży zastrzyk pozytywnej energii. ja będę już przed 10 a kiedy wejdę na drugą stronę mocy, to nie wiem.
Ja to wczoraj nawet zapomniałam,ze jedziemy i snulam jakies plany na poniedziałek...Ciesze sie,ze to juz wreszcie ten dzien.No właśnie też o dziwo stresu brak, jakby do mnie nie docierało, że to już. Nie boli co do zasady. Chociaż przy drugim transferze bolało trochę przeciskanie tego cusia do przetransferowania zarodka/zarodków przez szyjkę macicy.
Nie boli no co Ty . Chyba ze jak u mnie lekarz stwierdzi ze pęcherz nie jest pełny na tyle ile by chciał i sie wkoł i sobie dopełnił.......Dalej spokoj,az sama nie wierze. Jutro pewnie bedzie gorzej. Na chwilę obecna boje sie,ze bedzie bolalo Czy to będzie mniej wiecej tak jak iui?