reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dalej spokoj,az sama nie wierze. Jutro pewnie bedzie gorzej. Na chwilę obecna boje sie,ze bedzie bolalo :oo2: Czy to będzie mniej wiecej tak jak iui?
A Ty jak tam? Stresik juz jest?

Nic nie boli :) nie wiem jak, jak dla mnie to super przeżycie widzieć na monitorku jak wskakują te zarodeczki :) chociaż tyle dobrego z tych procedur ;)

Dalej spokoj,az sama nie wierze. Jutro pewnie bedzie gorzej. Na chwilę obecna boje sie,ze bedzie bolalo :oo2: Czy to będzie mniej wiecej tak jak iui?
No właśnie też o dziwo stresu brak, jakby do mnie nie docierało, że to już. Nie boli co do zasady. Chociaż przy drugim transferze bolało trochę przeciskanie tego cusia do przetransferowania zarodka/zarodków przez szyjkę macicy.

No właśnie też o dziwo stresu brak, jakby do mnie nie docierało, że to już. Nie boli co do zasady. Chociaż przy drugim transferze bolało trochę przeciskanie tego cusia do przetransferowania zarodka/zarodków przez szyjkę macicy.
Ja to wczoraj nawet zapomniałam,ze jedziemy i snulam jakies plany na poniedziałek...Ciesze sie,ze to juz wreszcie ten dzien.
Ty chyba pierwsza zaczynasz,o 10 tak? Kciuki bede mocno zaciskac :happy: Aby Ci sie sprawdzilo do 3 razy sztuka.

reklama
Nie boli no co Ty . Chyba ze jak u mnie lekarz stwierdzi ze pęcherz nie jest pełny na tyle ile by chciał i sie wkoł i sobie dopełnił.......
I tak dolewał dolewał patrzac w monitor i na mnie jak mi gały wychodza mówi jeszcze troszke wytrzymasz ? No co mialam zrobic wytrzymałam. Ale po to myslałam ze nie dojde do wc na wozku mnie wieźli prosto do klopa :laugh2:

Do góry