Ewunka
Fanka BB :)
Cos w tym jest mi kazali jesc 1 awokado dziennie ( a jest zielone ) no i jak sie wgryzła to w 7dpt 88 w 9 dpt 200zielony napawa ponoć optymizmem więc w sam raz na implantację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos w tym jest mi kazali jesc 1 awokado dziennie ( a jest zielone ) no i jak sie wgryzła to w 7dpt 88 w 9 dpt 200zielony napawa ponoć optymizmem więc w sam raz na implantację
Nie zrobilas sie zielona ?Jak mus to mus. Nie miałam innego wyboru. [emoji14]
Sent from my SM-A310F using Forum BabyBoom mobile app
A zwlaszcza jak wypije zieloneNie no spoko... czasami człowiek się myli hahah
Mój synek już duży. W maju kończy 8 lat więc jeśli nie będzie pomagał przy dziecku to przynajmniej nie będzie przeszkadzałOj coś mi sie zdaje ze bedziesz miec fajnego pomocnika przy dziecku a ile syn ma lat?
a gdzie przyjmuje w wawie?Tylko pytanie jaka roznica jest w cenach badan bo one pewnie sa tez ustalone przez klinike
Acha rozumiem .. ja też mam luteinę 3x2 100mg oraz dupfaston i 1 x prolutex i inneMam jeszcze 3x2 luteinusa
Przed transferem progesteron wyszedl mi tylko 6.2 i dlatego takie konskie dawki
To jedno ale tez ceny badan pewnie tez się różnią. W Łodzi całkiem przyzwoicieDziękuję Dziewczyny! Wiec różnica niezła. ....