reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak od początku ale tym razem zrobimy trochę przerwy i bierzemy dawczynię komórek. Nie chcę się narażać na ponowne niepowodzenie. Wiem, że z dawczynią też różnie może być ale szanse są zdecydowanie większe niż u mnie. Widać że endomitrioza mocno uszkodziła moje komórki i chyba nie ma szans by kolejne komórki były dobrej jakości. Jeszcze dodatkowo zbadam sobie komórki nk i może zdecyduje się jeszcze na jakieś badania. na razie potrzebujemy czasu by uzbierać pieniądze a mój organizm też musi odpocząć. Może zrobię sobie też histero.
@Agonia777 uważam, że jest to bardzo rozsądna decyzja. W tej przerwie wykorzystaj czas na dodatkowe badania a później działaj!!! 3mam mocno za Ciebie kciuki aby w końcu się udało... ;) :*

reklama
Tak ale wtedy są na telefon bo mam ok. 200 km do Gdańska.

Dzwonili z kliniki i nic się nie zmieniło. Dzisiaj kończą swoje badania laboratoryjne. Sporządzą protokół. Mam czekać na telefon od lekarza by ustalić przyjmowanie leków i umówić się na wizytę konsultacyjną.
:(:( ehh przykro mi:(

Przepraszam ze dopytuje ale co oni oceniaja podczas tych potransferowych wizyt? Wiem ze jutro dopytam lekarza ale mnie zzera ciekawosc tym bardziej ze planuje wyjechac z warszawy

Wiesz ja to wszystko tez staram sobie wytlumaczyc. Ale wystarczy ze beda liczyc na 1 pacjentke 30 minut a nie 20. I jeszcze spoznienie 30 minut jest dla mnie zrozumiale ale godzinne to juz przesada. No moze jestem na nich cieta bo ostatnio na poprawe recepty czekalam godzine. A to nie moja wina ze byla zle wypisana, gdybym byla z innego miasta to bym byla kilka stow w plecy. No niewazne:)
Mam fisia przed tym transferem zamykam oczy chcac spac a tam widze moje maluchy. Czy byly tu powodzenia za 1 transferem?? :)

Ja! Transfer 3 dniowego zarodka [emoji2] 32+3 tc [emoji12] z tego co kojarzę to @Sol jeszcze, @czarnu1a, której synek na już 6 tygodni, @kredka82? Ale nie jestem pewna czy to był jej pierwszy transfer [emoji4]

Tak ale wtedy są na telefon bo mam ok. 200 km do Gdańska.

Dzwonili z kliniki i nic się nie zmieniło. Dzisiaj kończą swoje badania laboratoryjne. Sporządzą protokół. Mam czekać na telefon od lekarza by ustalić przyjmowanie leków i umówić się na wizytę konsultacyjną.
Agonia życzę ci aby ta porażka trwała krótko a decyzja którą podjęłaś była strzałem w dziesiątkę. Czasami warto w porę ocenić straty i zyski a później zapomnieć... i cieszyć się z bycia mamą. Będę za ciebie trzymać z calych sił kciuki, ale nie odpoczywaj za długo bo zegar w naszym przypadku tyka....odpoczniesz jak bedziesz brzuchata. Trzymaj się a twoją decyzję popieram w 100 procentach.

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj:-) :):-) :):-) :):-) :)

Ja mam pytanie czy któraś była w sytuacji gdzie miała podpisaną deklarację na cały pakiet ivf a nie doszło do transferu czy klinika zwracała część kosztów których nie poniosłyście czyli za transfer i dalszą konsultację. Ja kojarzę, że jak czytałam informator pacjenta to jakaś adnotacja była ale to już jakiś czas temu a na pozostałych dokumentach nic nie ma.
Hej w Invimed Poznan jak nie podeszlam do transferu to oddali mi albo 1000 zl albo 1500 zl

reklama
Do góry