reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj:-) :):-) :):-) :):-) :)

Ja mam pytanie czy któraś była w sytuacji gdzie miała podpisaną deklarację na cały pakiet ivf a nie doszło do transferu czy klinika zwracała część kosztów których nie poniosłyście czyli za transfer i dalszą konsultację. Ja kojarzę, że jak czytałam informator pacjenta to jakaś adnotacja była ale to już jakiś czas temu a na pozostałych dokumentach nic nie ma.
Tak kochana zwracaja za transfer i za ewentualne procedury dokupione do transferu. Za weryfikacje za naciecie otoczki za embrio glue. Za wizyty nie skur...

Ja bym jednak nic na to nie dawala. W Krakowie przy szczepieniu facet mi mowil co mi.wolno a czego nie jesli chodzi o bol i swedzenie. Już oczywiscie zapomnialam bo to ponad rok temu bylo ale to da sie przezyc
Ja mam na myśli zamiast długiego rękawa jak trzeba siedziec w goracu. Bo to nawet bardziej przewiewne od ubrania (gazik i siatka).

Tak kochana zwracaja za transfer i za ewentualne procedury dokupione do transferu. Za weryfikacje za naciecie otoczki za embrio glue. Za wizyty nie skur...
Dzięki Gosiu za info przynajmniej będzie troszkę na kolejna procedurę. Teraz czekam na telefon, ale jestem ciekawa ile czasu czeka się na dawczynię bo wtedy byśmy wiedzieli jak mam rozłozyć to w czasie.

No tsh niezle spadlo
A morfologia nie masz sie co przejmowac jakis maly stan zapalny chyba ze bierzesz steryd to to tez moze byc wynik sterydu
Z plytkami krwi bym sie tylko dopytala lekarza
Gosiu nie do konca, bo encorton zwieksza ilosc hemoglobiny i erytrocytow z drugiej strony zmniejsza stany zapalne, reumatyczne itp. Leukocyty i limfocyty sa na gornej granicy normy i to swiadczy o lekkim stanie zapalnym z ktorym steryd moze walczyc i jesli juz to zmniejsza wartosci . To tak na logike i troche z tej mini wiedzy. Moze sie myle to mnie naprostuj:)

reklama
@Agonia777 ale czy dzwonili już do Ciebie dzisiaj z Kliniki z informacją co z Twoimi jajeczkami?
Jeszcze nie dzwonili. Wczoraj ktoś próbował się ze mną skontaktować koło 18 ale nie mogłam odebrać telefonu. Więc teraz czekam spokojnie i czekam by tylko usłyszeć, że mogę działać dalej. Jestem spokojna wewnętrznie ale na cuda nie liczę :(

Do góry