reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Oj już emocje opadły dzidziuś piękny tak stwierdził Pan doktor.Wszystko w pożądku wazy 1800 i Wierci się nie słuchanie.Ułożony nóżkami w dół jak narazie to tłumaczy solidne kopniaki w dole.
Super! Gosia a na kiedy masz termin?
20 czerwiecSuper! Gosia a na kiedy masz termin?
gooossia17
20 czerwiec
To ja mam na 19 [emoji2] tydzień temu moja Zośka ważyła 1618 g [emoji7]
Agonia777
Oceniają co było nie tak i co można jeszcze poprawić. Czy wykonać jeszcze dodatkowe badania. Ja miałam całą listę pytań i dzięki doświadczeniu dziewczyn z forum mogłam pytać jak miałam jakieś wątpliwości i prosić o to co chciałam mieć. Nie ma co się denerwować.ehh przykro mi
Przepraszam ze dopytuje ale co oni oceniaja podczas tych potransferowych wizyt? Wiem ze jutro dopytam lekarza ale mnie zzera ciekawosc tym bardziej ze planuje wyjechac z warszawy
NadziejeJest też leczę się w invikcie tylko w Gdańsku. Po pierwszym transferze miałam 3 weryfikacje telefoniczne bo były w pakiecie ale strasznie mnie stresowały. Przy drugim nie wykupywałam ale i tak lekarz do mnie dzwonił około 10 dpt bo chciał wiedzieć jak u mnie wyszło z betą.O Agonia czy u Ciebie tez praktykuja 3 wizyty po transferowe? Ja sie lecze w invikcie w Warszawie
Sprawdzaja wyniki bety, estradiolu i progestreonu (na każdą weryfikacje musisz mieć porobione wyniki). Jak zobacza jakie masz to albo zwiększają dawki leków, zmniejszają lub każą zostawić tak jak jest. Jak dla mnie to kasa wyrzucona w błoto, bo mało to nie kosztuje a tylko stresuja(same weryfikacje 450 zł+ cena za badani)ehh przykro mi
Przepraszam ze dopytuje ale co oni oceniaja podczas tych potransferowych wizyt? Wiem ze jutro dopytam lekarza ale mnie zzera ciekawosc tym bardziej ze planuje wyjechac z warszawy
NadziejaJest
@Agonia777 dziekuje dziewczyny za odpowiedzSprawdzaja wyniki bety, estradiolu i progestreonu (na każdą weryfikacje musisz mieć porobione wyniki). Jak zobacza jakie masz to albo zwiększają dawki leków, zmniejszają lub każą zostawić tak jak jest. Jak dla mnie to kasa wyrzucona w błoto, bo mało to nie kosztuje a tylko stresuja(same weryfikacje 450 zł+ cena za badani)
Ròża ja od razu bylam anty nastawiona na te weryfikacje. Tym bardziej ze podczytujac was wiem ze nie wszedzie tak jest...chyba tylko w invikcie.!jakby malo im bylo naszych pieniedzy. Jutro pogadam z lekarzem ze wole spokojnie poczekac do bety pierwszej.
Ja jestem po pierwszym transferze beta rosla wczoraj usg byl pecherzyk ciazowy 4.05 kplejne usg i wtedy sie pkaze czy sie na pewno udaloWiesz ja to wszystko tez staram sobie wytlumaczyc. Ale wystarczy ze beda liczyc na 1 pacjentke 30 minut a nie 20. I jeszcze spoznienie 30 minut jest dla mnie zrozumiale ale godzinne to juz przesada. No moze jestem na nich cieta bo ostatnio na poprawe recepty czekalam godzine. A to nie moja wina ze byla zle wypisana, gdybym byla z innego miasta to bym byla kilka stow w plecy. No niewazne
Mam fisia przed tym transferem zamykam oczy chcac spac a tam widze moje maluchy. Czy byly tu powodzenia za 1 transferem??
reklama
NadziejaJest
To suuuper ze tak tez sie zdarza no nie wiem ja jestrm nastawiona az za dobrze. Mysle ze sie uda i jeszcze jedziemy dzis do kliniki nowa umowe podpisac z tym embryoglue wiec chyba juz wszystko wzielam zeby sie udalo
Podziel się: