Justin87
Fanka BB :)
Cześć Ślicznoto.Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa [emoji173]️
A to nasz mały skarb [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 850648
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Ślicznoto.Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa [emoji173]️
A to nasz mały skarb [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 850648
Ostatecznie jednoGratulacje! Czyli jednak jedno. Serduszko ale. Jak. Ważne [emoji8] [emoji173] [emoji7]
Ooo to sie spotkacie z adanosoniaJutro jade. Nie wiem jak wstane bo wlasnie racam z roboty a musze wstac o 3
Kochana u mnie przed drugim transferem jak endo miało 9mm to transfer miałam 10 dni później. Zadomowiły się wtedy oba maluchyO kurcze...to ja w poniedziałek mialam 10 mm. Od dzis zaczynam przyjmowac luteine itd. A transfer w poniedziałek. To nie urosnie mi za bardzo? A luteine moge pakcem aplikowac,prawda?
Polecam Kena Folletta Filary Ziemi, Świat bez końca i Słup ognia taka trylogia powieści historycznych. Dla zachęty dodam, że ja i historia to 2 różne światy ale te książki super wciągają, nie będziesz się nudzić@Biedroneczka83
Najwazniejsze ze sa gdzies blisko zobaczymy jak to u mnie bedzie.
A tak z innej beczki jaka ksiazke polecacie do przeczytania? Cos bym sobie wypozyczyla zeby nie myslec czy sie udalo czy nie
Widzimy się?Dziewczyny jutro ostatnie szczepienie trzymajcie kciuki może po tych wszystkich przejściach jakaś komórka za miesiąc zostanie że mną
Kimniesz sie na miejscu jak juz bedziecie. Jutro szczepi.sie tez @adansoniaJutro jade. Nie wiem jak wstane bo wlasnie racam z roboty a musze wstac o 3
Tak, ale ze względu na odległość wolę wyjechać trochę wcześniej a nie na ostatnią chwilę z językiem na brodzie jechać A to szczepienia jakoś długo trwają czy co, że trzeba miejsca wcześniej zajmować?Kimniesz sie na miejscu jak juz bedziecie. Jutro szczepi.sie tez @adansonia
Z doswiadczenia Ci powiem.ze rano nie oplaca sie miejsca zajmowac bo one szybko krew facetom pobieraja. Na szczepienie przychodziłam tak.godzinę wczesniej i zajmowalam.sobie miejsce.
Wspaniały widok . który to tydzień.