reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny zalamka. Dostalam wlasnie @. Kij ze nie ma naturalsa Do tego przywyklam.
Ale jutro mam te badania immuno. I jedno badanie cytotoksycznosci nk trzeba robic w 2 polowie cyklu. Co za wredna malpa. Nie wiem co teraz robic. Odwolywac i czekac 3tyg na kolejny termin czy co... co za niefart.
Zrob te co mozesz tylko komorki nk trzeba robic w 2 polowie cyklu. Choc Pasnik wiem ze mowi ze jak sie nie da to poprostu trzeba mu powiedziec ze bylo to wczesnirlej no tylko fakt jest taki ze na poczatku cyklu one moga byc w normie

Ja miałam tak samo.
Mi po becie kazali czekać na usg, łykać luteinę i tyle. Nie miałam badań żadnych dodatkowych. Nie kazali bety powtarzać bo wysoka bardzo wyszła.
Mam dobre wyniki tarczycy tych wszystkich tsh lh i innych - może to dlatego?
Pewnie teraz podejdą inaczej po poronieniu.
Lykac luteine? tosz to dowcipne.....

Hej Kochane, przyszły wyniki z dzisiaj (krew pobrana o 14). Są następujące: progesteron 0,99, LH 31,8, estradiol 346,3. Na e-owulacja pokazuje mi, że owulacja za 16-24 godziny. Dzisiaj miałam 20 mm jajeczko, 10 mm endometrium. Mam mieć podane 2 zarodki 3 dniowe. Ciekawe kiedy w takim razie najlepiej mieć transfer, w sobotę czy w poniedziałek?

Ale w PL chyba sa tylko 3 usg refundowane, wiec tez szalu nie ma ale moge sie mylic ;)
Ja akurat do tej pory mialam pewnie juz z 6 wizyt usg, bo takie byly wskazania. W nowym szpitalu pewnie tez beda robic badania ale tego akurat sie dowiem na wizycie z nowym gin ;)
Usg 3 na NFZ ale wizyty co miesiac a pod koniec to juz co dwa tygodnie

reklama
Do góry