adansonia
Fanka BB :)
Strasznie 3 miesiąceAle to szybko minelo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie 3 miesiąceAle to szybko minelo
To naprawde na fajnego ksiedza trafił. Mam nadzieje ze wiekszosc ma takie podejscieKochane odnośnie Kościoła to moj M spowiadal sie z in vitro i co sie dowiedział? Dla nich sama metoda zaplodnienia nie jest problemem, Kościół martwi sie o nadprogramowe zarodki bo nie wiedza co sie z nimi dzieje, na to moj maz ze wie i gadka skończona. To byl mlody ksiadz i widac ze nie jakis nawiedzony bo kilkukrotnie mu powtorzyl ze do samej metody zapłodnienia Kosciol nie widzi.przeciwwskazań
Też mi się wydaje, że jak mrugnięcie okiem. Ale zaczynałaś z tym jakoś jak ja miałam ostatni transfer.Strasznie 3 miesiące
A nie wolisz powtórzyć po 48h ? czy dla kliniki masz zrobić?W sobote :-)
Dasz radę. Kto jak nie Ty?Jutro jade. Nie wiem jak wstane bo wlasnie racam z roboty a musze wstac o 3
29 dpt 3 dniowych zarodkówA który to dpt?
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Gratulacje! Czyli jednak jedno. Serduszko ale. Jak. Ważne [emoji8] [emoji173] [emoji7]Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa [emoji173]️
A to nasz mały skarb [emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 850648