reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana ale ja nie jezdze po sciezkach rowerowych :D w tamtym roku zaliczylam Niepolomice, Dobczyce, Wieliczke i duzo innych takich odleglejszych miejsc - sciezki rowerowe mnie nie rajcuja, bo za duzo na nich bezmozgich ciuli jezdzi/chodzi ktorzy mysla, ze jak se ida ze sluchawkami na uszach to caly swiat jest ich:p A w tym roku jak sie uda to mam w planach zaliczyc wyjazd na wioche do rodzicow 120km w jedna strone:D tylko ciekawe jak wroce:szok: :laugh2:
@dżoasia - wrócisz jak ja dziś :eek: -wybrałam sie rowerkiem do mamy - tylko 39 km - luzikkk , bez przygotowania - a co tam ... i już nie da£am rady wrócić na rowerze - m@£żowina musiał po mnie przyjechać :rofl: moje dupsko jutro :szok:

Kochane nie wytrzymalam i dzisiaj dla swojego spokoju powtórzyła betę wizytę mamy dopiero 27.05 jestem w miarę spokojnoejsza
Zrzutekranu_2018-04-22-22-11-57-746.jpeg

Załączniki

• Zrzutekranu_2018-04-22-22-11-57-746.jpeg
    Zrzutekranu_2018-04-22-22-11-57-746.jpeg
    70,8 KB · Wyświetleń: 595
Obecnie mamy dwie kobyły. ( ze względu na leczenie musiałam przenieść konie do innego miasta i pozostają chwilowo pod opieką mojej mamy)
Stajnia jest na minimum 15 koni - ale z tymi maluchami to pewnie ostatecznie będzie z 20 :) taki jest plan który mam nadzieję zrealizować do 2020 r.
O no to.spora gromadka i pewno.wiele pracy przy tym.będziecie miec

W tym roku to Ty masz zaraz głaskać brzuszek z malenstwami Asiu :wink:
Ale popieram rower na Maxa... ja też lubię jeździć... nawet trzy lata temu wybrałam się na pielgrzymkę do Częstochowy rowerem (350km). Fajna sprawa ;)
Zanim ten brzuszek bede glaskac to troche trzeba popracowac nad jego miesniami:p
Z ta pielgrzymka super sprawa, dlugo jechaliscie? :) duzo was jechalo?

reklama
Do góry