reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Limoncia powinni Ci dać kartę stałego klienta :happy:
Już mam zniżkę 5 % i tak i w szpitalu i w diagnostyce:) dziewczyny zastanawiałam sie kiedy robić progesteron ponownie bo w czwartek muszę pow po 2 tyg tsh ft3 i ft4 czy wtedy też zrobić przed wizytą progesteron bo lek niby chce mi odstawić prolutex i fraxiparine od 30.04?

Hej dziewczyny dzisiaj odczytałam wyniki z test.dna i wyszło:
Czynnik V leidena - nieprawidłowy układu heterozygotyczny
MTHFR 1298 A-C - nieprawidłowy układu heterozygityczny
PAI-1 4G - nieprawidłowy układ homozygotyczny
Jutro wyniki pokażę na wizycie podglądowej i nie wyjdę do póki nic z tym nie zrobiz.

Ale z poprzedniego postu wynika że masz już jedno szczescie?
U nas nie ma spiny z terminami - w bloku też da się jeszcze chwilę pożyć
Tak Tamiza po 6 latach walki in vitrowej udalo nam sie wkoncu i mam corke 2.5 letnia .
Rok temu probowalismy crio z 2 zarodkami ale sie nie udalo
Teraz ostatnie podejscie z ostatnim mrozakiem
Wiem ze to inaczej bo juz mam te upragnione dziecie ale stres jest bo dziecko prosi mnie i modli sie do Bozi o siostrzyczke. I nie powiem sama bardzo bym chciala
A wiem ze wiecej podejsc nie bedzie

Hej dziewczyny dzisiaj odczytałam wyniki z test.dna i wyszło:
Czynnik V leidena - nieprawidłowy układu heterozygotyczny
MTHFR 1298 A-C - nieprawidłowy układu heterozygityczny
PAI-1 4G - nieprawidłowy układ homozygotyczny
Jutro wyniki pokażę na wizycie podglądowej i nie wyjdę do póki nic z tym nie zrobiz.
No to troche kupy powychodzilo. Ale na to heparyna i ma byc git:) tylko walcz o jakas wieksza dawke, nie jakies tam 0,4.

reklama
Do góry