reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

40 km od Katowic w stronę Częstochowy
Coś w rodzaju agroturystyki będzie ale zajmie nam to pewnie jeszcze kilka lat.
Jak tylko sprowadzimy do domu nasze kobyły to zapraszam i mówię to całkiem poważnie ;) w domu zawsze znajdzie się dla Was miejsce dziewczyny :)
Tylko najpierw musimy skończyć budowę :-D
Tamiza ja tez teraz w trakcie budowy domku dlatego zabieram ostatniego mrozaczka i niestety na tym koniec prób bo wiadomo cala kasiora w domek idzie

reklama
Hej dziewczyny.
Jestem tu nowa. Od 3 lat staramy sie o dziecko. Przezylam ciaze pozamaciczna i 2 pooronienia. Zdecydowalismy sie na in vitro. - poznan invimed. Jestem juz tak naprawde po. 14.04 mialam transfer 1 zarodka. Przez 2 dni pobolewal mnie brzuch... A potem cisza. Wczoraj mialam bole jakby przedmiesiaczkowe, ale ustaly. Piersi mnie nie bola. Budzi mnie tylko pelen pecherz w nocy... Po 3 razy wstaje i ciagle czuje sie niewyspana(mysle, ze od tego budzenia sie). Za 2 dni jade na bete i wariuje, bo objawow brak...

Hej dziewczyny.
Jestem tu nowa. Od 3 lat staramy sie o dziecko. Przezylam ciaze pozamaciczna i 2 pooronienia. Zdecydowalismy sie na in vitro. - poznan invimed. Jestem juz tak naprawde po. 14.04 mialam transfer 1 zarodka. Przez 2 dni pobolewal mnie brzuch... A potem cisza. Wczoraj mialam bole jakby przedmiesiaczkowe, ale ustaly. Piersi mnie nie bola. Budzi mnie tylko pelen pecherz w nocy... Po 3 razy wstaje i ciagle czuje sie niewyspana(mysle, ze od tego budzenia sie). Za 2 dni jade na bete i wariuje, bo objawow brak...
Witamy, zapraszamy, rozgość się :-)
Będzie dobrze, trzymamy kciuki, a brakiem objawów się nie denerwuj, ja po pierwszym nieudanym miałam WSZYSTKIE możliwe, a po udanym żadnych :p zaczęłam jakieś mieć koło 6-7 tygodnia jak dobrze pamiętam heh

@gosia321 dzieki za wyjasnienie z ta heparyna. Bo sie zastanawialam czy na powinna powinnam brac skoro mthfr i pai1 mam w heterozygocie.
Ale to o lekach i estrofemach mnie przekonalo i bede sie kluc jeszcze chetniej.

@misis188 ojej a to Ty taka piekna na tym zdjeciu blondyneczka? :)

@dżoasia jak tam rower? Ja dzis 42 km. Nie z wlasnej woli. Tesc biegl cracovia maraton. Mielismy tylko podjechac na trase mu pokibicowac. Ale pozniej dostalismy telefon ze na 32km zszedl z trasy bo dostal skurczów. Daaawaj wracamy pol Krakowa po niego. Dojechalismy. Nie ma go. Maz w jedna strone wzdluz biegu, ja w druga. Najwyzsze obroty zeby go tylko znalezc. A tesc postanowil wrocic na nogach do samochodu. Nie ma to jak biegac bez komorki...
I tak oto 42km pozniej musialam wracac z rynku z rowerem tramwajem bo bym juz nie dojechala do domu.
Zobacz załącznik 849317
Brawo! :) nawet nie.wiedzialam ze jakis maraton byl :huh: ja wczoraj nigdzie nie bylam, bo moj m pojechal na fuche, a sama nie lubie jezdzic gdzies daleko wiec skisłam przy kwiatkach :) a tak na co dzien zapitalam do roboty po 10km w jedna strone :) w przyszly weekend chyba przyjada rodzice wiec tez lipa ale moze walne jakas "setke" w majoweczke :) w tamtym tygodniu trip na kryspinow zaliczylam z wynikiem 56km:D

Brawo! :) nawet nie.wiedzialam ze jakis maraton byl :huh: ja wczoraj nigdzie nie bylam, bo moj m pojechal na fuche, a sama nie lubie jezdzic gdzies daleko wiec skisłam przy kwiatkach :) a tak na co dzien zapitalam do roboty po 10km w jedna strone :) w przyszly weekend chyba przyjada rodzice wiec tez lipa ale moze walne jakas "setke" w majoweczke :) w tamtym tygodniu trip na kryspinow zaliczylam z wynikiem 56km:D
No to podziwiam bo ja po tych 40km czuje sie jak inwalida. [emoji14]

reklama
Do góry