reklama
Never give up
Fanka BB :)
Cudownie! ❤U mnie jest serduszko [emoji173]️byłam na IP, bo miałam większe plamienie.
Koniczyna82
Myśle ze im mniej drożne tym boli bardziej. Ja jak miałam to przyjemne to to nie było ale dosłownie po pół minuty na każdy jajowód był ból. Ale wyszło ze drożne...Badanie drożności jajowodów nie odbywa się podczas histeroskopii diagnostycznej.
Drożność się sprawdza podczas badania pod ultrasonografem które niestety k*****sko boli!!!
Mi pielęgniarki porównywały ból do trudnego porodu... Wiec masakra!
A co można wykryć przy histero - polipy, zrosty, mięśniaki, ocenić szyjkę jak wygląda, pobrac wymazy do badania.
misis188
Sliczne!!! A te fioletowe co to za jedne? Babo ja wczoraj do leroya pojechalam kupilam 3 donice na kwiaty, 2 oslonki, grunt, lawende, jeszcze jakies pierdoly i kuzwa 250 zl ponad nie moje. Wrzuc zdjęcie jak już to zaaranzujesz ja tez się pochwale ale pewno u mnie kwiatki zanim trafia na balkon to kilka dni w szklarni spedza jesli chodzi o surfinieNo to mnie ponioslo misis, co z tego ze kwiatki tanie jak i tak wydalam gruuubo ponad stowe Zobacz załącznik 849000
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Spokojnie, ona z dnia na dzień przyrasta diametralnie, poza tym mieści się w normie.Ja w 19 dpt mało bo 6116 niby w normie przyrasta w pon jadę jeszcze raz sprawdzic
Koniczyna82
Własnie jak dzwoniłam kiedyś to mówiła "na badania przyjść zdrowa". Nie jestem mocno. Gardlo tylko drapie.
No własnie się czeka do 2 tygodni, ale zgrać to z dniem cyklu to tak w rzeczywistości wychodzi 3-4 tygodnie od dziś.
Ja ci nie odpowiem bo po pierwsze P. zlecił mi to NK w multitescie tylko- w tym co subpopulacje limfocytów. I było całkiem szybko. A po drugie mówiłam mu ze ja mam 3 dc. A on ze mogę zrobić w Warszawie badania po owulce albo u nich tylko ze on sobie zanotować musisz robione w początku cyklu. Ja mu na to - Gościu decyduj, zrobię jak karzesz. To powiedział ze spoko mogę od razu zrobić a jak on sobie zapisze ze wcześniej to się inaczej odniesie do wyniku. NK wyszło 15% - powiedział mi ze za duzo w ogóle a jak w początku cyklu to już w szczególności bo potem rośnie. Wiem ze mam zalecenia dokładnie takie samo jak jedna z nas co robiła w późniejszej fazie i było prawie 30
Ale ja bym zwyczajnie zadzwoniła i się dopytała na twoim miejscu.
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Spokojnie, ona z dnia na dzień przyrasta diametralnie, poza tym mieści się w normie.Ja w 19 dpt mało bo 6116 niby w normie przyrasta w pon jadę jeszcze raz sprawdzic
Super! A który to dpt?U mnie jest serduszko [emoji173]️byłam na IP, bo miałam większe plamienie.
No ja jeżeli już sprawdzam teraz co 4-6 dni
Ale nerwy nadal są czy przyrost dobry czy zły....wiem z własnego doświadczenia ze nerwy się pojawiają gdy się tylko czeka na wynik , a później dogłębne analizy wyniku. Uwierz w swojego maluszka i czekaj grzecznie na usgNo ja jeżeli już sprawdzam teraz co 4-6 dni
reklama
Ja po tym badaniu to mam traume chyba pomimo ze dali mi jakiegoś głupiego Jasia... ból porównywalny do porodu, chociaż mi to przypominało ból palenia na żywcem od środka.... eh... ja mialam robione kontrastem w szpitalu. Ale teraz w większości klinik robią zwykła solą fizjologiczna, wiec chyba to powinno być do zniesieniaMyśle ze im mniej drożne tym boli bardziej. Ja jak miałam to przyjemne to to nie było ale dosłownie po pół minuty na każdy jajowód był ból. Ale wyszło ze drożne...
Podziel się: