Pieknie to juz pare dni i Twój stan sie zmieniJuz po wizycie Transfer 26.04 w czwartek 3h przed badanie kurczliwosci jesli jest to kroplowka i zabieram ze soba nasze 2 szkraby na zawsze
reklama
Mocne kciuki za udany transfer.Juz po wizycie Transfer 26.04 w czwartek 3h przed badanie kurczliwosci jesli jest to kroplowka i zabieram ze soba nasze 2 szkraby na zawsze
Szczescie1986
Fanka BB :)
Dziewczyny wiecie co ogarnął mnie strach wcześniejsze moje 3 transfery były po 2 zarodki z myślą,ze będą może bliźniaki ale tez myślałam
,ze większa szansa będzie jak chociaz jeden się przyklei gdy miałam betę pierwszy raz pozytywna zastanawiam się czy ciąża pojedyncza czy podwójna oczywiście to był niewypał dziś siedze i tak mysle ,ze już najprawdopodobniej znaleziono przyczynę moich porażek i jeśli się podlecze to jaka podjąć decyzje przecież mam dwa mrozaczki i jestem takiej cichej nadzieji ,ze tym razem będzie dobrze i tak obleciał mnie strach brać dwie dzidzie tylko czy sobie poradzę czy poprostu wziasc narazie jeden albo walnąc z grubej rury przecież tyle już wycierpiała i wziasc za jednym zamachem. Miałyście takie wątpliwości jak ja?
,ze większa szansa będzie jak chociaz jeden się przyklei gdy miałam betę pierwszy raz pozytywna zastanawiam się czy ciąża pojedyncza czy podwójna oczywiście to był niewypał dziś siedze i tak mysle ,ze już najprawdopodobniej znaleziono przyczynę moich porażek i jeśli się podlecze to jaka podjąć decyzje przecież mam dwa mrozaczki i jestem takiej cichej nadzieji ,ze tym razem będzie dobrze i tak obleciał mnie strach brać dwie dzidzie tylko czy sobie poradzę czy poprostu wziasc narazie jeden albo walnąc z grubej rury przecież tyle już wycierpiała i wziasc za jednym zamachem. Miałyście takie wątpliwości jak ja?
Ja w 19 dpt mało bo 6116 niby w normie przyrasta w pon jadę jeszcze raz sprawdzicA ja miałam dzisiaj straszny sen i rano wybrałam się na betę. Ostatnio robiłam w 21 dpt i było 20188,0 a dzisiaj 28 dpt 74338,2. Czuję się trochę spokojniejsza, w piątek mam wizytę, muszę już cierpliwie czekać
Never give up
Gosiu czyli walczymy we dwie w czwartek tylko z tą różnicą że ja zabieram ostatniego kropka z zimowiskaJuz po wizycie Transfer 26.04 w czwartek 3h przed badanie kurczliwosci jesli jest to kroplowka i zabieram ze soba nasze 2 szkraby na zawsze
Never give up
Tak jak pisała @misis188 wystaw na słońce i wieczorem już śmiało możesz konsultować 3mamy mocno kciukiWitam kobietki.We wtorek mam transfer i m dzisiaj kupił mi ananasa co bym mogła sobie podjeść ale zauważyłam że on nie jest w pełni dojrzały.Teraz nie wiem czy mogę go jeść czy zostawić niech dojrzeje i zajadać po transferze.
Never give up
U mnie dzięki mojej suce-owczarka podhalańskiego nawet i tuje średnio się przyjmująJa tam pewnie nic specjalnego nie nakupię, ot żeby coś kwitło, bo finanse ograniczone. A poza tym, jakoś nie mam ręki do kwiatków, wszystko zdycha (dla jasności, nie z suszy) Najlepiej mi się trzymają tuje
Mieszkamy trzeci rok w nowym domu a na ogródek ciągle szkoda... bo leczenie, bo leki, bo lekarz itd...
Asienka dawaj fotki co zakupiłas
Kochane Moje potrzebuje porady. Chodzi o to że moje TSH dosłownie tańczy 4 tygodnie temu było 4.23 , tydzień później 3.5 , tydzień później 0.45 a za tydzień czyli wczoraj 2.49 .... normalnie ono glupieje a ja razem z nim. teraz miałam odstawić eutyrox ( dawka 50) ale z racji znowu skoku to nie wiem co robić . Poradzicie?? A i może macie jakieś sprawdzone sposoby na ból żołądka ( pewnie od lekow) , mam osłonę typową dla kobiet w ciąży , pije melise i miete i moje pomysły się kończą
Ostatnia edycja:
Skoro przyrost jest ok tp nie panikuj. Ponad 6 tysięcy to jest ładny wynik uszy do góry i nie zamartwiaj się bo szkodzisz maluszkowi pamiętaj że na tym etapie przyrosty bety już nic nie wnoszą ... bo one zwalniają i mogą nawet podwajac się przez 92 godziny. Więc sprawdzanie bety może okazać się tylko i wyłącznie niepotrzebnym stresem.Ja w 19 dpt mało bo 6116 niby w normie przyrasta w pon jadę jeszcze raz sprawdzic
reklama
Never give up
@Szczescie1986 kochana... myślę ze większa część z nas ( nie licząc @dżoasia ) miała choć przez chwile takie myśli...Dziewczyny wiecie co ogarnął mnie strach wcześniejsze moje 3 transfery były po 2 zarodki z myślą,ze będą może bliźniaki ale tez myślałam
uważam że jest to bardzo indywidualna sprawa.. A czy sobie poradzisz z blizniakami... na pewno. Może być troszkę trudniej ale będą one tak wyczekiwane i kochane że jestem pewna że z czasem powiesz że cudownie mieć dwójkę dzieci wychowujące się razem ...
Jednak do niego nie namawiam i niczego nie odradzam
Podziel się: