reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kalno a na co ten antybiotyk? Kurcze, chyba bym nie brała jak nie ma noża na gardle.
Na zęba . Wychodzi mi 8ka i strasznie boli na dodatek opuchlam po tej stronie dentysta stwierdził ze trzeba usunąć chirurgicznie . Dał mi clindamycin ... doczytałam ze wrazie planowania ciąży powiadomić lekarzach wiec chyba przestane go brać i przemęcze się jakos

reklama
Bylam na konsultacji w czwartek.Odrazu chcemy podejsc do invitro.Lekarz nas namawia na IUI najpierw ale to tez nie male koszyy sa.My jestesmy w stanach wiec tu siw leczymy.Dziekuje za kciuki i za Was dziewczynki tez bede trzymac kciuki:*
Koszty iui przy ivf to pikuś, przynajmniej w PL. Ale wiadomo, to Wasza decyzja :) Ale pamiętaj, że procedury IVF czasem trochę trwają, więc może w tak zwanym międzyczasie zdążycie też z IUI, a nóż widelec okaże się, że IVF niepotrzebne :D

Dziekuje :) Mam 28 lat z mezem staralismy sie ponad dwa lata o dzidzie zawsze myslalam ze to we mnoe problem tkwi bo mam nadczynnosc tarczycy.Po wszystkich badaniach jakie przeszlam moj gin powiedzial ze teraz trzeba sprawdzic meza no i dwa moesiace temu okazalo sie ze meza morfologia wyszla 2%.
Kochana jesli wszystkie inne wyniki sa ok, u ciebie tarczyca pod katrola to popracowalabym nad nasieniem mez. U mojego m mofrologia sie wahala od 0% do 5%. Czy to bylo tylko jedno badanie? Czy przed badaniem czasem nie byl przeziebiony inie przyjmowal zadnych lekarstw. Sprobujcie z suplementami. Moj m lykal profertil. U nas in vitro musiało byc bo mam niedrozne jajowody. Mialas sprawdzana droznosc??

Na zęba . Wychodzi mi 8ka i strasznie boli na dodatek opuchlam po tej stronie dentysta stwierdził ze trzeba usunąć chirurgicznie . Dał mi clindamycin ... doczytałam ze wrazie planowania ciąży powiadomić lekarzach wiec chyba przestane go brać i przemęcze się jakos
Jak cię boli to żuj goździka - ma niezłe miejscowe działanie znieczulające :) Oczywiście jeśli dasz radę nie cofnąć przy tym tego co zjadłaś wcześniej, ale spróbować zawsze możesz. Ewentualnie u mnie np na ból gardła działa świeży imbir, może i na zęba by pomógł :)

Czesc dziewczyny, planuje wybrac sie do pasnika, jestem po 2 transferze, a beta ani rusz. czy mozecie mi podpowiedziec jak finansowo musze sie przygotowac na badania u niego ? I mam jeszxze jedno pytanie. W ktorym dniu cyklu myslicie najlepiej zrobic histetoskopie ?

Dziewczyny piękny dziś dzionek, mam w planach obskoczyć OBI i odchamić się przy kwiatkach, czas ogarnąć taras ;)
Czekam na dobre wiadomości o pięknych dzisiejszych endo i terminach przelotów Kropków do bazy :D

Miłego, cieplutkiego dnia wszystkim :*
Kochana wrzuc zdjecie zakupow:) ja szukam jeszcze weny do kilku doniczek i moze cos odgapie:)

reklama
Jak cię boli to żuj goździka - ma niezłe miejscowe działanie znieczulające :) Oczywiście jeśli dasz radę nie cofnąć przy tym tego co zjadłaś wcześniej, ale spróbować zawsze możesz. Ewentualnie u mnie np na ból gardła działa świeży imbir, może i na zęba by pomógł :)
Asiu ja nie dam rady nic żuć , ledwo co siebie mogę najeść , czuje jakby cała szczeka mnie rwała a zeby miały zaraz wypaść , od środka mam tez opuchnięte i za każdym razem wszystko przygryzam

Ostatnia edycja:
Do góry