reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kalno a na co ten antybiotyk? Kurcze, chyba bym nie brała jak nie ma noża na gardle.
Na zęba . Wychodzi mi 8ka i strasznie boli na dodatek opuchlam po tej stronie dentysta stwierdził ze trzeba usunąć chirurgicznie . Dał mi clindamycin ... doczytałam ze wrazie planowania ciąży powiadomić lekarzach wiec chyba przestane go brać i przemęcze się jakos

reklama
Bylam na konsultacji w czwartek.Odrazu chcemy podejsc do invitro.Lekarz nas namawia na IUI najpierw ale to tez nie male koszyy sa.My jestesmy w stanach wiec tu siw leczymy.Dziekuje za kciuki i za Was dziewczynki tez bede trzymac kciuki:*
Koszty iui przy ivf to pikuś, przynajmniej w PL. Ale wiadomo, to Wasza decyzja :) Ale pamiętaj, że procedury IVF czasem trochę trwają, więc może w tak zwanym międzyczasie zdążycie też z IUI, a nóż widelec okaże się, że IVF niepotrzebne :D

Dziekuje :) Mam 28 lat z mezem staralismy sie ponad dwa lata o dzidzie zawsze myslalam ze to we mnoe problem tkwi bo mam nadczynnosc tarczycy.Po wszystkich badaniach jakie przeszlam moj gin powiedzial ze teraz trzeba sprawdzic meza no i dwa moesiace temu okazalo sie ze meza morfologia wyszla 2%.
Kochana jesli wszystkie inne wyniki sa ok, u ciebie tarczyca pod katrola to popracowalabym nad nasieniem mez. U mojego m mofrologia sie wahala od 0% do 5%. Czy to bylo tylko jedno badanie? Czy przed badaniem czasem nie byl przeziebiony inie przyjmowal zadnych lekarstw. Sprobujcie z suplementami. Moj m lykal profertil. U nas in vitro musiało byc bo mam niedrozne jajowody. Mialas sprawdzana droznosc??

Na zęba . Wychodzi mi 8ka i strasznie boli na dodatek opuchlam po tej stronie dentysta stwierdził ze trzeba usunąć chirurgicznie . Dał mi clindamycin ... doczytałam ze wrazie planowania ciąży powiadomić lekarzach wiec chyba przestane go brać i przemęcze się jakos
Jak cię boli to żuj goździka - ma niezłe miejscowe działanie znieczulające :) Oczywiście jeśli dasz radę nie cofnąć przy tym tego co zjadłaś wcześniej, ale spróbować zawsze możesz. Ewentualnie u mnie np na ból gardła działa świeży imbir, może i na zęba by pomógł :)

Czesc dziewczyny, planuje wybrac sie do pasnika, jestem po 2 transferze, a beta ani rusz. czy mozecie mi podpowiedziec jak finansowo musze sie przygotowac na badania u niego ? I mam jeszxze jedno pytanie. W ktorym dniu cyklu myslicie najlepiej zrobic histetoskopie ?

Dziewczyny piękny dziś dzionek, mam w planach obskoczyć OBI i odchamić się przy kwiatkach, czas ogarnąć taras ;)
Czekam na dobre wiadomości o pięknych dzisiejszych endo i terminach przelotów Kropków do bazy :D

Miłego, cieplutkiego dnia wszystkim :*
Kochana wrzuc zdjecie zakupow:) ja szukam jeszcze weny do kilku doniczek i moze cos odgapie:)

reklama
Jak cię boli to żuj goździka - ma niezłe miejscowe działanie znieczulające :) Oczywiście jeśli dasz radę nie cofnąć przy tym tego co zjadłaś wcześniej, ale spróbować zawsze możesz. Ewentualnie u mnie np na ból gardła działa świeży imbir, może i na zęba by pomógł :)
Asiu ja nie dam rady nic żuć , ledwo co siebie mogę najeść , czuje jakby cała szczeka mnie rwała a zeby miały zaraz wypaść , od środka mam tez opuchnięte i za każdym razem wszystko przygryzam

Ostatnia edycja:
Do góry