W środku tak Aczkolwiek do WC na końcu korytarza mam zastrzeżenia ;P Jak nas tu podczytuje jakiś szpieg z GynC to proszę o zwrócenie na to uwagi ;D ;D ;DNo a w srodku jest kolo rejestracji piekne duze akwarium❤ i co z tego wole nasza obskubana klinike przecież w srodku jyz jest super
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Mam tak samo. Jak Sasiadka mnie prosi o zajęcie się młodymi bo zebranie czy coś to mówię ze jasne ze mam czas a potem szybciutko przekładam klienta na inny termin bo dla mnie popołudnie z dziećmi to rarytas :Hej, ja chyba jestem jakaś dziwna albo mam inna psychikę, ale mi w ogóle nie przeszkadza kontakt z dzieciakami i z ciężarnymi. Uwielbiam dzieciaki w rodzinie jak uwielbiałam.
Każda z nas przżywa to inaczej. ;(
No ale nie mam i nie miałam żadnych irytujących ciężarówek wśród najbliższych. Znaczy takich co marudzą ze nie ten miesiąc jak u Kurci. I w ogóle chyba mało mam styczności z nietaktownymi ludźmi, chyba poukrywałem wszystkie takie kontakty dawno temu wiec mi łatwiej.
Koniczyna82
Kochana wiesz ze coś się zadziało i to daje nadzieje ze następnym razem będzie lepiej. I prawidłowoJa jestem na razie na początku drogi, ale może jeśli przejdę tyle co Ty to mi się też zacznie ulewac i zacznie mnie to wszystko drażnić.
Moja mama mnie tak pociesza, że nie będę miała dzieci na jesieni tylko na wiosnę. Pewnie jakbym poroniła na wiosnę mówiłaby na odwrót. )
Miałam wcześniejsze już badania takie które są potrzebne do in vitro. Badania tarczycy Tsh Ft3 Ft4 ,Anty Tg ,Anty Tpo,Wit D 3, Prolaktyna , wirusowe ,cytologia . Wszystkie wyniki męża tu dokładnie o jakość nasienia . Kariotypy , test Dna , Amh. Najbardziej uwagę zwrócił na testy Dna i wyniki męża oraz tarczycowe . Żadnych immunologicznych nie miałam wcześniej.A czy przed wizytą u doktora P. robiłaś jakieś badania? Jakie wyniki mu pokazywałas?
misis188
No tam faktycznie czasem jest syf. Babo js raz bylam na wizycie i w wc w gabinecie sie swiatlo spalilo i co? Jak sie ubieralam to se majtki na lewo ubralamW środku tak Aczkolwiek do WC na końcu korytarza mam zastrzeżenia ;P Jak nas tu podczytuje jakiś szpieg z GynC to proszę o zwrócenie na to uwagi ;D ;D ;D
Pozdrowienia dla pana ktory nas podczytuje i potem wysmiewa czy krytykuje
Koniczyna82
No coś ty. Wcześnie jest a serduszko. Ile i to najważniejsze. Dwa dni? Daj spokoj, przecież już na etapie zarodkow widać ze jedne są szybsze inne wolniejsze, jedne bety wychodzą dwa razy większe od drugich w tym samym dniu.Hej. Jestem po USG serduszkowym❤❤ według kalendarza jestem w 6 tyg i 6 dniu ciąży transfer 20 marzec 5 dniowej blastki więc liczył od 2 marca. Zaś na usg wychodzi że jest to 6 tydz i 4 dzień. Jest różnica 2 dni. Powiedział że jest to w granicy błędu ale musi nam o tym powiedzieć. I tym mnie bardzo zmartwil. Czy po prostu sobie coś wmawiam. Serduszko bije ok 130 uderzeń. Dzidzia ma 0.72 cm czy to nie za mało? I co na tym zdjeciu znaczy GA 20.9 % Cudzie trwaj ❤
Gratuluję, oby szybciutko czas mijał do prenatalnych
Haha na lewo Dobrze, że nie na głowęNo tam faktycznie czasem jest syf. Babo js raz bylam na wizycie i w wc w gabinecie sie swiatlo spalilo i co? Jak sie ubieralam to se majtki na lewo ubralam
Pozdrowienia dla pana ktory nas podczytuje i potem wysmiewa czy krytykuje
Wiesz i tak fajnie, że toalety są osobno. Bo jak chodzę do mojej gin poza kliniką to przedpotopowy gabinet i trza się przy niej przebierać ;D
misis188
Tez tak mam u moje. Cale szczescie juz majtasow ostatnio nie sciagalamHaha na lewo Dobrze, że nie na głowę
Wiesz i tak fajnie, że toalety są osobno. Bo jak chodzę do mojej gin poza kliniką to przedpotopowy gabinet i trza się przy niej przebierać ;D
Najlepiej jak jezdzilam na ip z plamieniami to oczywiscie tez trza sie robcierac przy lekarzu ale to to kij. Jak legalam na samolot to widzialam swoje odbicie w lampie czy co to tam jest zawsze w tedy sprawdzałam czy trawnik dokladnie wykoszony
Znow pozdrawiam kolege
Oczekiwanie2017
Hej. Jestem po USG serduszkowym❤❤ według kalendarza jestem w 6 tyg i 6 dniu ciąży transfer 20 marzec 5 dniowej blastki więc liczył od 2 marca. Zaś na usg wychodzi że jest to 6 tydz i 4 dzień. Jest różnica 2 dni. Powiedział że jest to w granicy błędu ale musi nam o tym powiedzieć. I tym mnie bardzo zmartwil. Czy po prostu sobie coś wmawiam. Serduszko bije ok 130 uderzeń. Dzidzia ma 0.72 cm czy to nie za mało? I co na tym zdjeciu znaczy GA 20.9 % Cudzie trwaj ❤
Te pojedyncze dni różnicy między OM a USG chyba każdej z nas się zdarzają więc niczym się nie przejmuj
reklama
To nasz doktorek się mega zdziwił jak ja właziłam na samolot a mój mąż wstał z krzesełka przy biurku i poszedł za tą papierową zasłonkę. No ja nie wiem! mi nie przeszkadza, że jest w gabinecie mąż, ale żeby od razu miał kino w takiej sytuacji ;D
Podziel się: