Dziewczyny jestescie kochane... Dziekuje za kazde dobre slowo.. Tak na prawde to nie mam z kim pogadac, nawet z mezem bo on nie wie ani o becie ani o dzisiejszym tescie... Mowi ze musze byc dobrej mysli i ja sie na prawde staram ale przychodza chwile zwatpienia... Same przeciez wiecie
reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
KaIno
Moja koleżanka 32 lata..”. zabiłabym siw jakbym zaszła w ciąże ... gdzie teraz znowu w pieluchach się bawić ... już mi by siw nie chciało „ A mi się bardzo chce pieluch , nie przespanych nocy tyle ze u niej juZ biega dwóch synów ... a u mnie nic34 ona 36 moze sie juz czuje jak stara dupa ja na szczescie nie
anetka303
Teraz już nie Ale jak byłam w ciąży to budziłam się w nocy z płaczem że ciążę to tylko sen, sprawdzałam czy brzuch jest na miejscu, czy dzieci kopiąRozumiem Cię . Czasem pewnie jeszcze nie dowierzasz ze , już jesteś mama ??
dżoasia
CZyli Dziewczęta (tak tak te 34 i 37letnie też) - jak jutro zniknie Wam bankomat spod domu - wiedźcie, że Aśka tam była. ))
dżoasia
kochana ale ja jutro mam tylko wizytę. Następna procedura (mam nadzieję, że nie później) w czerwcu dopieroKurczę jakbym dostała @ to bym działała równo z Tobą .
misis188
Zdradz szczegoly kochana. Zostajesz w Krakowie. Strasznie Ci kibicujeZbieram fundusze i działam (od jutra) :*
U
użytkowniczka v
Gość
Asiu ja też mam jutro wizytę. Może uda nam się obu na czerwiec wyrobić.kochana ale ja jutro mam tylko wizytę. Następna procedura (mam nadzieję, że nie później) w czerwcu dopiero
chlopkers
Jesli wszystko pojdzie dobrze, tez podejde do kolejnego transferu pod koniec czerwca [emoji5]kochana ale ja jutro mam tylko wizytę. Następna procedura (mam nadzieję, że nie później) w czerwcu dopiero
reklama
dżoasia
Ze szczegółów tylko tyle, że zmieniam klinikę. Czy zdecyduję się na tą jutrzejszą - to się okaże Póki co jeszcze podchodzę do szczepień. Za tydzień pierwsze. Przecież nie byłabym sobą jakbym siedziała cicho na d*pie beż żadnych działańZdradz szczegoly kochana. Zostajesz w Krakowie. Strasznie Ci kibicuje
Podziel się: