reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Robiłam jakos miesiąc temu to spadla z przeszlo 6 tyś do 29 i nadal nic :(
A co na to twój lekarz?

Czasem tak bywa, ja bym albo poczekała albo poszła do szpitala ńa wywołanie poronienia farmakologicznie. I upewniła się ze to będzie tabletkami a łyżeczkowanie tylko jeśli nie zareagowała byś na serie tabletek tak co 2/3 godziny po 2 tabletki. W moim szpitalu robią taka serie do 5

reklama
Nawet tak.nie myśl zobaczysz jak zobaczy mała weźmie ja na rękę to się tak zakocha że zapomni o.wszystkim i nieba jej uchyli ..
Ja wiem, że straci dla niej głowę i będzie najlepszym tatą na świecie, ale czy On nie straci we własnych oczach na swojej męskości... Już się mnie zapytał kiedy zabieramy mrożaka :-\ jeszcze jednego nie urodziłam, a On już mówi o drugim... Bo co? Może być chłopczyk? I zyskać w oczach głupiego ojca :-\

No akurat rodzice męża nie wiedzą, że mieliśmy problem ze "zrobieniem" dziecka :-\ ale właśnie przez to jaki jest wiedzieliśmy od początku, że nie powiemy. Jednak tym mnie bardzo zaskoczył... Żeby jedynemu synowi powiedzieć coś takiego... To się nie mieście w mojej głowie
Hmm tacy są ludzie moje teściowa ostatnio do mnie mówi tak że chyba jestem w ciąży .. ja mówię to rewelacja około 47 lat bez faceta tylko.jakis gach na wyjścia ..nieźle się wrabalas mówię do niej a ona do mnie ale przecież ja myslam że już nie mogę mieć dzieci ze w tym wieku to już pozamiatane skoro.ty taka młoda. Nie możesz to ja ty bardziej .. no myslam że ktoś mi w pysk strzelił a to jej synuś ma problem ..ale ona myśli ze to moja wina bo przecież kobieta w ciążę zachodzi.. brak słów

A co na to twój lekarz?

Czasem tak bywa, ja bym albo poczekała albo poszła do szpitala ńa wywołanie poronienia farmakologicznie. I upewniła się ze to będzie tabletkami a łyżeczkowanie tylko jeśli nie zareagowała byś na serie tabletek tak co 2/3 godziny po 2 tabletki. W moim szpitalu robią taka serie do 5

Kochana ja 23.02 miałam poronienie samoistne i od tamtego czasu nic się nie dzieje. Lekarz kazał zgłosić się po @ jak sama przyjdzie, ale ten czas mnie dobija, bo okazało się jeszcze, że mam wodniaka i czeka mnie laparo;((

Haha no to dowalil. Ale mozna sie odgryzc - niektorzy mowia, ze syn to bardziej ekonomiczna wersja dziecka, wiec mu odpisz ze wy nie chodzicie na latwizne :D nie przejmuj sie dziadem, hormony ci buzuja, mam nadzieje ze wqrw szybko przejdzie. :*

Koleżanka mi teraz napisała, że sztuką jest zrobić dziurkę w dziurce :-D to chyba jest mój aktualny poziom humoru heh

Dzięki Wam wszystkim! :-*

Ja wiem, że straci dla niej głowę i będzie najlepszym tatą na świecie, ale czy On nie straci we własnych oczach na swojej męskości... Już się mnie zapytał kiedy zabieramy mrożaka :-\ jeszcze jednego nie urodziłam, a On już mówi o drugim... Bo co? Może być chłopczyk? I zyskać w oczach głupiego ojca :-\
Przejdzie mu i zrozumie że nie warto się starym przejmować.. daj mu czas a sam zrozumie uwierz mi

@chlopkers bo Ty też u dr Z jak dobrze pamiętam, Tak?
@Koniczyna82 czyli w NOVUM ceny wszystkiego poszły w górę? Czy tylko dla crio się pozmienialo?
Tak, ja u Dr Z [emoji4] glupio to zabrzmi, ale juz sie stesknilam za naszym Doktorem [emoji6] w sensie za tym jego poczuciem humoru, sposobem bycia i ogolnie za wizytami[emoji4] chcialabym juz wrocic do walki

Hmm tacy są ludzie moje teściowa ostatnio do mnie mówi tak że chyba jestem w ciąży .. ja mówię to rewelacja około 47 lat bez faceta tylko.jakis gach na wyjścia ..nieźle się wrabalas mówię do niej a ona do mnie ale przecież ja myslam że już nie mogę mieć dzieci ze w tym wieku to już pozamiatane skoro.ty taka młoda. Nie możesz to ja ty bardziej .. no myslam że ktoś mi w pysk strzelił a to jej synuś ma problem ..ale ona myśli ze to moja wina bo przecież kobieta w ciążę zachodzi.. brak słów
Czyste średniowiecze :-\ serio, czasem brak mi słów na ludzi...

reklama
Do góry