reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Robiłam jakos miesiąc temu to spadla z przeszlo 6 tyś do 29 i nadal nic :(
A co na to twój lekarz?

Czasem tak bywa, ja bym albo poczekała albo poszła do szpitala ńa wywołanie poronienia farmakologicznie. I upewniła się ze to będzie tabletkami a łyżeczkowanie tylko jeśli nie zareagowała byś na serie tabletek tak co 2/3 godziny po 2 tabletki. W moim szpitalu robią taka serie do 5

reklama
Nawet tak.nie myśl zobaczysz jak zobaczy mała weźmie ja na rękę to się tak zakocha że zapomni o.wszystkim i nieba jej uchyli ..
Ja wiem, że straci dla niej głowę i będzie najlepszym tatą na świecie, ale czy On nie straci we własnych oczach na swojej męskości... Już się mnie zapytał kiedy zabieramy mrożaka :-\ jeszcze jednego nie urodziłam, a On już mówi o drugim... Bo co? Może być chłopczyk? I zyskać w oczach głupiego ojca :-\

No akurat rodzice męża nie wiedzą, że mieliśmy problem ze "zrobieniem" dziecka :-\ ale właśnie przez to jaki jest wiedzieliśmy od początku, że nie powiemy. Jednak tym mnie bardzo zaskoczył... Żeby jedynemu synowi powiedzieć coś takiego... To się nie mieście w mojej głowie
Hmm tacy są ludzie moje teściowa ostatnio do mnie mówi tak że chyba jestem w ciąży .. ja mówię to rewelacja około 47 lat bez faceta tylko.jakis gach na wyjścia ..nieźle się wrabalas mówię do niej a ona do mnie ale przecież ja myslam że już nie mogę mieć dzieci ze w tym wieku to już pozamiatane skoro.ty taka młoda. Nie możesz to ja ty bardziej .. no myslam że ktoś mi w pysk strzelił a to jej synuś ma problem ..ale ona myśli ze to moja wina bo przecież kobieta w ciążę zachodzi.. brak słów

A co na to twój lekarz?

Czasem tak bywa, ja bym albo poczekała albo poszła do szpitala ńa wywołanie poronienia farmakologicznie. I upewniła się ze to będzie tabletkami a łyżeczkowanie tylko jeśli nie zareagowała byś na serie tabletek tak co 2/3 godziny po 2 tabletki. W moim szpitalu robią taka serie do 5

Kochana ja 23.02 miałam poronienie samoistne i od tamtego czasu nic się nie dzieje. Lekarz kazał zgłosić się po @ jak sama przyjdzie, ale ten czas mnie dobija, bo okazało się jeszcze, że mam wodniaka i czeka mnie laparo;((

Haha no to dowalil. Ale mozna sie odgryzc - niektorzy mowia, ze syn to bardziej ekonomiczna wersja dziecka, wiec mu odpisz ze wy nie chodzicie na latwizne :D nie przejmuj sie dziadem, hormony ci buzuja, mam nadzieje ze wqrw szybko przejdzie. :*

Koleżanka mi teraz napisała, że sztuką jest zrobić dziurkę w dziurce :-D to chyba jest mój aktualny poziom humoru heh

Dzięki Wam wszystkim! :-*

Ja wiem, że straci dla niej głowę i będzie najlepszym tatą na świecie, ale czy On nie straci we własnych oczach na swojej męskości... Już się mnie zapytał kiedy zabieramy mrożaka :-\ jeszcze jednego nie urodziłam, a On już mówi o drugim... Bo co? Może być chłopczyk? I zyskać w oczach głupiego ojca :-\
Przejdzie mu i zrozumie że nie warto się starym przejmować.. daj mu czas a sam zrozumie uwierz mi

@chlopkers bo Ty też u dr Z jak dobrze pamiętam, Tak?
@Koniczyna82 czyli w NOVUM ceny wszystkiego poszły w górę? Czy tylko dla crio się pozmienialo?
Tak, ja u Dr Z [emoji4] glupio to zabrzmi, ale juz sie stesknilam za naszym Doktorem [emoji6] w sensie za tym jego poczuciem humoru, sposobem bycia i ogolnie za wizytami[emoji4] chcialabym juz wrocic do walki

Hmm tacy są ludzie moje teściowa ostatnio do mnie mówi tak że chyba jestem w ciąży .. ja mówię to rewelacja około 47 lat bez faceta tylko.jakis gach na wyjścia ..nieźle się wrabalas mówię do niej a ona do mnie ale przecież ja myslam że już nie mogę mieć dzieci ze w tym wieku to już pozamiatane skoro.ty taka młoda. Nie możesz to ja ty bardziej .. no myslam że ktoś mi w pysk strzelił a to jej synuś ma problem ..ale ona myśli ze to moja wina bo przecież kobieta w ciążę zachodzi.. brak słów
Czyste średniowiecze :-\ serio, czasem brak mi słów na ludzi...

reklama
Do góry