Przykro mi kochana trzymaj się ..Zrobiłam betę... BHCG <0,1 mIU/ml
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Oj tak..A jak tym bardziej.... aż mi się tyłek do deski przykleja czasami jak się zaczytam hahahhaha
redferrari
Ale, że tak w procesie twórczym czekolady wątpliwej jakości? Matko ja mogę wiele rzeczy robić na raz, ale nie to!Oj tak..
Ale, że tak w procesie twórczym czekolady wątpliwej jakości? Matko ja mogę wiele rzeczy robić na raz, ale nie to!
Ja bez krzyżówek nie dam rady tworzyć Kiedyś mi się długopis wypisał i utknęłam w połowie
redferrari
SzacunJa bez krzyżówek nie dam rady tworzyć Kiedyś mi się długopis wypisał i utknęłam w połowie
Koniczyna82
Szczerze to dla mnie najgorsza jest wanna. Mam strasznie mało czasu, ale jak wchodzę do wanny to się relaksuje i zapominam ze mam coś tam zrobić. I np zaczynam forum czytać... i wychodzę po 2 godzinach zmarznięta i pomarszczona. Ostatnio mąż mi powiedział ze rewiduje telefon przed wejściem do łazienki.Ale, że tak w procesie twórczym czekolady wątpliwej jakości? Matko ja mogę wiele rzeczy robić na raz, ale nie to!
A co do deski to ja się często do niej „przyklejam” jak zmęczona przysiądę zmywając makijaż. Jak przypadkiem wtedy zajze do telefonu bo wyskoczy ze mail to potrafię tak siedziec godzinę. Myśle ze chodzi o połączenie tego ze jestem zmęczona, jest wieczór, jest cieplej niż w pozostałej części domu i co najważniejsze jest jakiś taki uspokajający dźwięk wiatraczka. Jakoś tak nie mam ochoty wtedy wychodzić z łazienki, dobrze mi tam Taki miś szumiś...
marzycielka81
chlopkers
A ja uwazam ze to nie jest glupie[emoji4] kazda z nas marzy o takim cudzie, nawet jesli nie przyznajemy sie do tego same przed soba [emoji6]Dziewczyny wiem że to nie realne ale od kilku miesięcy się zdrowo odżywiamy i suplementujemy jakoś tak licze w tym miesiącu na naturalsa [emoji23][emoji23][emoji23] stara a głupia. Będzie kolejne rozczarowanie w poniedziałek [emoji12] mój popatrzył jak na idiotke jak powiedziałam na co czekam [emoji23]
reklama
Podziel się: