reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam kuzynke z czterokonczynowym porazeniem mózgiwym po niedotlenieniu. 30 lat i pampers :/
Jak sie uda chce rodzic naturalnie ale koniecznie u lekarza co wiem na pewno ze jak bedzie sie porod opoznial i jakiekolwiek zagrozenie od razu robi cesarke

No właśnie też chciałabym urodzić naturalnie, trochę mi tego brakuje, co z tego, że rodziłam 20 godzin i byłam wykończona, zasypialam na stojaco gdy nie miałam skurczu Ale jednak moje ciało nie było tak silne, żeby wypchnac mlodego własnymi siłami. Przy drugim chciałabym właśnie spróbować znów naturalnie Ale nie bez takich cyrków jak ostatnio, po prostu jeśli będą widzialy, że nie da rady to niech od razu robią cesarke A nie czekaja do ostatniej chwili, gdy zaczyna się dopPiero coś dziać z dzieckiem.

reklama
No ile ja bym dała żebym miała chociaż nawet 20 km hehe i jak po wizycie ? Ja dostałam tylko wytyczne co mam brać a USG dopiero za tydzień
no mówiłyśmy Ci, że jest za wcześnie :-) przy becie ponad tysiąc widać dopiero pęcherzyk :-) odpoczywaj, bierz leki, głaszcz brzuszek i myśl pozytywnie :-*

U Nas po wizycie zdrowa, 194g dziewczynka :-) dzisiaj poznaliśmy płeć

Cudzie trwaj z nami całe życie , niecały centymetr szczęścia, ;)
Zrzutekranu_2018-04-17-14-01-52-320.jpeg

Załączniki

• Zrzutekranu_2018-04-17-14-01-52-320.jpeg
    Zrzutekranu_2018-04-17-14-01-52-320.jpeg
    73,2 KB · Wyświetleń: 549
Kochane powiedzcie mi kiedy najwczesniej wyjdzie cos z bety po transferze 3dniowego zarodka ? Dzis jest 8dpt i jakos trace nadzieje ze moze sie udac.. A wczoraj czyli 7dpt bylam badac progesteron i przy okazji zrobilam bete i 0 :(

no mówiłyśmy Ci, że jest za wcześnie :-) przy becie ponad tysiąc widać dopiero pęcherzyk :-) odpoczywaj, bierz leki, głaszcz brzuszek i myśl pozytywnie :-*

U Nas po wizycie zdrowa, 194g dziewczynka :-) dzisiaj poznaliśmy płeć
no to muszę czekać nie ma wyjścia hehe :) super to gratuluję :-* najważniejsze że jest wszystko dobrze :)

reklama
Do góry