reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super strasznie się cieszę :);)
Najlepsze jest to ze wczoraj bylam na wizycie sprawdzajacej po amniopunkcji. W glowce jest juz tylko jedna mala torbiel splotu , reszta dalej jest ale pojawil sie teraz poszerzony fald karkowy : 5,6 !!! gdyby nie amnio i wyniki lekarka by panikowala. teraz to tylko mozemy zwalac wine na tatusia ze moze ma grube karczycho. Ulga niesamowita . Nawet nie wyobrazacie sobie tego jaki kamien z serca spadl. Powodzenia @shaggy , trzymam kciuki zebys tez uslyszala same dobre wiadomosci po amnio.

Kochane Was Też macie albo mialyscie taki intensywny zapach tych uplawoe ciążowych? Mnie to już drażni ten zapach 5. Zobacz dziennie podmywanie zmiana bielizny wkladek itp???

Najlepsze jest to ze wczoraj bylam na wizycie sprawdzajacej po amniopunkcji. W glowce jest juz tylko jedna mala torbiel splotu , reszta dalej jest ale pojawil sie teraz poszerzony fald karkowy : 5,6 !!! gdyby nie amnio i wyniki lekarka by panikowala. teraz to tylko mozemy zwalac wine na tatusia ze moze ma grube karczycho. Ulga niesamowita . Nawet nie wyobrazacie sobie tego jaki kamien z serca spadl. Powodzenia @shaggy , trzymam kciuki zebys tez uslyszala same dobre wiadomosci po amnio.
Na prawdę piękne wiadomości tym bardziej jestem pozytywnie nastawiona na dobre wyniki z amnio. Ja amnio mam 25.04 dopiero, potem 3 tygodnie mam czekać na wyniki. Zostałam poinformowana, że ze względu na ujemną grupę krwi dostanę zastrzyk z immunoglobuliną. Ty teraz kochana ciesz się swoim zdrowym maleństwem i spokojną ciążą :tak:

reklama
Do góry