reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Kalno czyli invimed? I co zadowolona jestes?

A swoja droga ktos jakies opinue o dr Breborowiczu?
Kochana powiem Ci ,ze sama nie wiem . Nie mam doświadczenia , to moje pierwsze próby i pierwszy lekarza . Co mi się u niego podoba to to ze nie muszę się prosić o zniżkę na recepcie i ze konkretnie mówi . Choć dziś się poczuła jakby chciał mi powiedzieć „ czego oczekujesz , kupuj jajko i finał „ wiem ze moje szanse są nikłe ale jak każda chce próbować ile się da różnymi dawkami czy lekami . A on poki co dał mi to samo go ostatnio i na tym chce poprzestać . Sama nie wiem co myśleć o co robić dalej

reklama
Czy normalny jest dzień po transferze ból z lewej strony w brzuchu, taki ze aż nie mogę się wyprostować-troche jak kolka. Cały dzien lezalam, więc skąd ten ból? wzięłam nospe, zobaczymy co bedxbę
Tez tak mam ostatnio były to dobre oznaki mam nadzieję że i tym razem będę ..czego życze tobie i sobi

jutro amniopunkcja czyli wielka igla w brzuch do wod plodowych... Wiesz taki strach czy nic sie nie stanie kropkowi... a i dyskomfort dla mnie
Wiem co to jest ... czytałam o tym ostatnio. Wiesz myśle ze nie ma czym się martwić , napewno przeprowadzali takie badania miliony razy i wiedza jak się wkłuć żeby nie zrobić krzywdy bąbelkowi . Będzie dobrze , trzymam kciuki za Was ❤️

Jutro już na USG lecisz? Serducha jeszcze nie będzie . Jedynie pęcherzyk ciazowy
Nie sadze. Przy takiej niskiej becie jeszcze nic nie bedzie widac raczej - co nie znaczy, ze ciaza sie rozwija jakos zle. Pecherzyk jest widoczny przy becie ok 1000 - u jednych ciut wczesniej, u drugich ciut pozniej. Ale nie przy tak niskiej.

Nie sadze. Przy takiej niskiej becie jeszcze nic nie bedzie widac raczej - co nie znaczy, ze ciaza sie rozwija jakos zle. Pecherzyk jest widoczny przy becie ok 1000 - u jednych ciut wczesniej, u drugich ciut pozniej. Ale nie przy tak niskiej.
Tez mnie to dziwi bo ja przy 3 dniowy zarodku betę 10 dpt mialam coś koło 112 a pęcherzyk jakoś po tygodniu dopiero szłam od bety czy nawet dłużej

reklama
Do góry