reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Kalno czyli invimed? I co zadowolona jestes?

A swoja droga ktos jakies opinue o dr Breborowiczu?
Kochana powiem Ci ,ze sama nie wiem . Nie mam doświadczenia , to moje pierwsze próby i pierwszy lekarza . Co mi się u niego podoba to to ze nie muszę się prosić o zniżkę na recepcie i ze konkretnie mówi . Choć dziś się poczuła jakby chciał mi powiedzieć „ czego oczekujesz , kupuj jajko i finał „ wiem ze moje szanse są nikłe ale jak każda chce próbować ile się da różnymi dawkami czy lekami . A on poki co dał mi to samo go ostatnio i na tym chce poprzestać . Sama nie wiem co myśleć o co robić dalej

reklama
Czy normalny jest dzień po transferze ból z lewej strony w brzuchu, taki ze aż nie mogę się wyprostować-troche jak kolka. Cały dzien lezalam, więc skąd ten ból? wzięłam nospe, zobaczymy co bedxbę
Tez tak mam ostatnio były to dobre oznaki mam nadzieję że i tym razem będę ..czego życze tobie i sobi

jutro amniopunkcja czyli wielka igla w brzuch do wod plodowych... Wiesz taki strach czy nic sie nie stanie kropkowi... a i dyskomfort dla mnie
Wiem co to jest ... czytałam o tym ostatnio. Wiesz myśle ze nie ma czym się martwić , napewno przeprowadzali takie badania miliony razy i wiedza jak się wkłuć żeby nie zrobić krzywdy bąbelkowi . Będzie dobrze , trzymam kciuki za Was ❤️

Jutro już na USG lecisz? Serducha jeszcze nie będzie . Jedynie pęcherzyk ciazowy
Nie sadze. Przy takiej niskiej becie jeszcze nic nie bedzie widac raczej - co nie znaczy, ze ciaza sie rozwija jakos zle. Pecherzyk jest widoczny przy becie ok 1000 - u jednych ciut wczesniej, u drugich ciut pozniej. Ale nie przy tak niskiej.

Nie sadze. Przy takiej niskiej becie jeszcze nic nie bedzie widac raczej - co nie znaczy, ze ciaza sie rozwija jakos zle. Pecherzyk jest widoczny przy becie ok 1000 - u jednych ciut wczesniej, u drugich ciut pozniej. Ale nie przy tak niskiej.
Tez mnie to dziwi bo ja przy 3 dniowy zarodku betę 10 dpt mialam coś koło 112 a pęcherzyk jakoś po tygodniu dopiero szłam od bety czy nawet dłużej

reklama
Do góry