KaIno
Fanka BB :)
U sroki@marg88 gratuluje.
@limoncia1 wszystko bedzie dobrze.
@anett96 jestem ciejawa co powie Lewy.
@Pysia1302 gratulacje
@Kalno u kogo Ty sie leczysz w Poznaniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U sroki@marg88 gratuluje.
@limoncia1 wszystko bedzie dobrze.
@anett96 jestem ciejawa co powie Lewy.
@Pysia1302 gratulacje
@Kalno u kogo Ty sie leczysz w Poznaniu
kochana ilu dniowy miałaś zarodek?Beta 77,23 miejmy nadzieję że już będzie dobrze
I szczęśliwy ???? Udało się czy dopiero jesteś przed transferem?
Super cudnie się czyta takie szczęśliwe zakończenia :* gratuluję z całego serduchaMialam krotki protokol u nas wszy ok
Niby tsg wysokoe leki thyrox50 do konca zycia
225 menopur 225 cetrodite I tylko progesteron czopki
Wyniki 17 kom 6 sie zaplpdnilo podane dwa bo inne umarly , rzadne super rokujace 8 ale los chcial pozostala corka[emoji1]
Mam 38l
6 mscach od porodu naturals[emoji38]obrcnie corka 13 mscy i 29+4 synek porod za 10 tygodni
Kazdej zycze bo chce zalozyc grupe naturals po ivf [emoji110][emoji110]
Mój szczęśliwy prezent z dnia kobiet w 6 dobie się rozwinąłkochana ilu dniowy miałaś zarodek?
Juz czuje niepokoj... ale musi byc dobrze !!!! Koniec lez i rozpaczy.Kochana mocne kciuki !!
Moze sie obudza teraz. Od razu robi stymulacje?Następna stymulacja , mówił ze nie ma na co czekać tylko znowu atakować jajniki .przy pierwszej mogły nie zareagować jak trzeba ale przy drugiej już może być lepiej ( ponoć ) a jeśli nie zareagują to mam pomyśleć nad KD.bo uważa ze nie da rady nic zrobić . Takze dziewczynki trzymajcie mocno kciuki , żeby się ruszyło .
Pieknie gratuluje i zycze zebys do samego porodu wytrwala bez negatywnych emocji czyli zero stresu i marywienia sie bo cud jest i bedzieDziewczyny !!! Mamy serduszko , mój naturalny cud rozwija się książkowo
jestem mega szczęśliwa...a mój cud ma już 0.8 cm ❤
jutro amniopunkcja czyli wielka igla w brzuch do wod plodowych... Wiesz taki strach czy nic sie nie stanie kropkowi... a i dyskomfort dla mnieShaggy a Ty na co siw będziesz kłuć ??