reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I szczęśliwy ???? Udało się czy dopiero jesteś przed transferem?

Mialam krotki protokol u nas wszy ok
Niby tsg wysokoe leki thyrox50 do konca zycia

225 menopur 225 cetrodite I tylko progesteron czopki
Wyniki 17 kom 6 sie zaplpdnilo podane dwa bo inne umarly , rzadne super rokujace 8 ale los chcial pozostala corka[emoji1]
Mam 38l
6 mscach od porodu naturals[emoji38]obrcnie corka 13 mscy i 29+4 synek porod za 10 tygodni

Kazdej zycze bo chce zalozyc grupe naturals po ivf [emoji110][emoji110]

Mialam krotki protokol u nas wszy ok
Niby tsg wysokoe leki thyrox50 do konca zycia

225 menopur 225 cetrodite I tylko progesteron czopki
Wyniki 17 kom 6 sie zaplpdnilo podane dwa bo inne umarly , rzadne super rokujace 8 ale los chcial pozostala corka[emoji1]
Mam 38l
6 mscach od porodu naturals[emoji38]obrcnie corka 13 mscy i 29+4 synek porod za 10 tygodni

Kazdej zycze bo chce zalozyc grupe naturals po ivf [emoji110][emoji110]
Super cudnie się czyta takie szczęśliwe zakończenia :* gratuluję z całego serducha :)

Następna stymulacja , mówił ze nie ma na co czekać tylko znowu atakować jajniki .przy pierwszej mogły nie zareagować jak trzeba ale przy drugiej już może być lepiej ( ponoć ) a jeśli nie zareagują to mam pomyśleć nad KD.bo uważa ze nie da rady nic zrobić . Takze dziewczynki trzymajcie mocno kciuki , żeby się ruszyło .
Moze sie obudza teraz. Od razu robi stymulacje?

reklama
Do góry