reklama
Ja pobudka 5.30 i mam prawie 200 km damy radę bo kto jak nie my !!Kochane smigam spaciu jutro 12:20 wizyta i pierwsze usg ciążowe najbardziej martwię się podróżą 120 km w jedną stronę ale jakoś dam radę smigam dobranoc
misis188
Fanka BB :)
Nie wiadomo czy juz pecherzyk.bedzie widoczny, moim zdaniem jeszcze nieJutro już na USG lecisz? Serducha jeszcze nie będzie . Jedynie pęcherzyk ciazowy
Haha a wiesz nakupilam tej kurkumy w Lidlu ale jeszcze nie mialam odwagi sprobowac [emoji14]Trzymaj się jutro. Musi być dobrze. witam nowe dziewczyny. Kurcia jak żołądek?
Gifted !Dziewczynki polećcie jakiś fajny film, bo coś spać nie mogę
Zobaczymy co mi powiedza pewnie w środę czeka mnie kolejna beta a co jutro się pokaże zobaczymyNie wiadomo czy juz pecherzyk.bedzie widoczny, moim zdaniem jeszcze nie
Na 9 mam wizytę także 5.30 pobudka bo mam prawie 200 kmAcha bo może tak w niektórych klinikach jest .. trzymam kciuki żeby było coś widać.. daj znać ..o której masz wizytę ?
Rączej nie ale skoro przy transferze jej umówili już wizytę to może zależy od klinikiNie wiadomo czy juz pecherzyk.bedzie widoczny, moim zdaniem jeszcze nie
reklama
Ło jejku to jeszcze lepiej niż ja bo ja do swojej mam 100 km ale teraz mamy S8 wiec śmigam w ciągu godziny do lodzi a gdzie się leczysz ?Na 9 mam wizytę także 5.30 pobudka bo mam prawie 200 km
Podziel się: