Gameta RzgówŁo jejku to jeszcze lepiej niż ja bo ja do swojej mam 100 km ale teraz mamy S8 wiec śmigam w ciągu godziny do lodzia gdzie się leczysz ?
reklama
Zobaczymy moze zwyczajnie doktorek chce się na mnie napatrzeć hahahaRączej nie ale skoro przy transferze jej umówili już wizytę to może zależy od kliniki
Żartujesz jaaa tezzz Gameta a kto cię prowadzi ? ? ? Nie mów że I.P? A skąd jedziesz może obok mnie przejeżdżasz ?Gameta Rzgów![]()
Skoro mówisz że gameta ..to dziwne bo ja też u nich i nigdy po transferze nie kazali umawiać wizyty .. zawsze po becie ewentualnie jak pozytywną dzwonić i wtedy mówią co i jak ..Zobaczymy moze zwyczajnie doktorek chce się na mnie napatrzeć hahaha![]()
Ja J.RŻartujesz jaaa tezzz Gameta a kto cię prowadzi ? ? ? Nie mów że I.P? A skąd jedziesz może obok mnie przejeżdżasz ?
Kurde to jedziesz obok mnieJa J.Rja przez Kalisz blaszki te strony śmigam
![]()
Nie wiem ja przy wytycznych po transferze od razu dostałam termin na jaki mam się zapisać i od razu poszłam się zapisacSkoro mówisz że gameta ..to dziwne bo ja też u nich i nigdy po transferze nie kazali umawiać wizyty .. zawsze po becie ewentualnie jak pozytywną dzwonić i wtedy mówią co i jak ..
Jaki ten świat małyKurde to jedziesz obok mnieale jajca
![]()
Napisałam ci privNie wiem ja przy wytycznych po transferze od razu dostałam termin na jaki mam się zapisać i od razu poszłam się zapisac
reklama
misis188
Fanka BB :)
@dżoasia kupilam dzis cykorie bo mamaginekolog mnie wczoraj skusila alw nie pamietam co ona tam dawala oprocz oliwy aa to.bedzie moj debiut z cykoria
piekla w piekarniku tylko jak dlugo i jaka temp? Czym przyprawić.
U was tez tak wszystki poprzestawiali w biedrze? No wsciec sie idzie. Tak u nas towar porozpierniczany ze szok. Jeszcze bym.zrozumiała jakby w inne miejsce wszystko przeniesli ale chemia razem,slodycze razem,itd, itp.a tu kozwa przy chemi troche slodyczy,makaronow, tu chemia, ti zas reszta w innej alejce. No ocip...c idzie. Juz nie lubie biedronki przez to. Próbowałam znaleźć takie pycha orzeszki w czekoladzie to.sie wscieknij ale nie znajdziesz..a wkurzylam.sie i potem biednej kasjerce psioczylam bo tam na prawde nic teraz nie idzie znaleźć
U was tez tak wszystki poprzestawiali w biedrze? No wsciec sie idzie. Tak u nas towar porozpierniczany ze szok. Jeszcze bym.zrozumiała jakby w inne miejsce wszystko przeniesli ale chemia razem,slodycze razem,itd, itp.a tu kozwa przy chemi troche slodyczy,makaronow, tu chemia, ti zas reszta w innej alejce. No ocip...c idzie. Juz nie lubie biedronki przez to. Próbowałam znaleźć takie pycha orzeszki w czekoladzie to.sie wscieknij ale nie znajdziesz..a wkurzylam.sie i potem biednej kasjerce psioczylam bo tam na prawde nic teraz nie idzie znaleźć
Podziel się: