Gameta RzgówŁo jejku to jeszcze lepiej niż ja bo ja do swojej mam 100 km ale teraz mamy S8 wiec śmigam w ciągu godziny do lodzi a gdzie się leczysz ?
reklama
Zobaczymy moze zwyczajnie doktorek chce się na mnie napatrzeć hahahaRączej nie ale skoro przy transferze jej umówili już wizytę to może zależy od kliniki
Żartujesz jaaa tezzz Gameta a kto cię prowadzi ? ? ? Nie mów że I.P? A skąd jedziesz może obok mnie przejeżdżasz ?Gameta Rzgów
Skoro mówisz że gameta ..to dziwne bo ja też u nich i nigdy po transferze nie kazali umawiać wizyty .. zawsze po becie ewentualnie jak pozytywną dzwonić i wtedy mówią co i jak ..Zobaczymy moze zwyczajnie doktorek chce się na mnie napatrzeć hahaha
Ja J.R ja przez Kalisz blaszki te strony śmigamŻartujesz jaaa tezzz Gameta a kto cię prowadzi ? ? ? Nie mów że I.P? A skąd jedziesz może obok mnie przejeżdżasz ?
Kurde to jedziesz obok mnie ale jajcaJa J.R ja przez Kalisz blaszki te strony śmigam
Nie wiem ja przy wytycznych po transferze od razu dostałam termin na jaki mam się zapisać i od razu poszłam się zapisacSkoro mówisz że gameta ..to dziwne bo ja też u nich i nigdy po transferze nie kazali umawiać wizyty .. zawsze po becie ewentualnie jak pozytywną dzwonić i wtedy mówią co i jak ..
Jaki ten świat małyKurde to jedziesz obok mnie ale jajca
Napisałam ci privNie wiem ja przy wytycznych po transferze od razu dostałam termin na jaki mam się zapisać i od razu poszłam się zapisac
reklama
misis188
Fanka BB :)
@dżoasia kupilam dzis cykorie bo mamaginekolog mnie wczoraj skusila alw nie pamietam co ona tam dawala oprocz oliwy aa to.bedzie moj debiut z cykoria piekla w piekarniku tylko jak dlugo i jaka temp? Czym przyprawić.
U was tez tak wszystki poprzestawiali w biedrze? No wsciec sie idzie. Tak u nas towar porozpierniczany ze szok. Jeszcze bym.zrozumiała jakby w inne miejsce wszystko przeniesli ale chemia razem,slodycze razem,itd, itp.a tu kozwa przy chemi troche slodyczy,makaronow, tu chemia, ti zas reszta w innej alejce. No ocip...c idzie. Juz nie lubie biedronki przez to. Próbowałam znaleźć takie pycha orzeszki w czekoladzie to.sie wscieknij ale nie znajdziesz..a wkurzylam.sie i potem biednej kasjerce psioczylam bo tam na prawde nic teraz nie idzie znaleźć
U was tez tak wszystki poprzestawiali w biedrze? No wsciec sie idzie. Tak u nas towar porozpierniczany ze szok. Jeszcze bym.zrozumiała jakby w inne miejsce wszystko przeniesli ale chemia razem,slodycze razem,itd, itp.a tu kozwa przy chemi troche slodyczy,makaronow, tu chemia, ti zas reszta w innej alejce. No ocip...c idzie. Juz nie lubie biedronki przez to. Próbowałam znaleźć takie pycha orzeszki w czekoladzie to.sie wscieknij ale nie znajdziesz..a wkurzylam.sie i potem biednej kasjerce psioczylam bo tam na prawde nic teraz nie idzie znaleźć
Podziel się: